Tu ești Sculptorul și materialul de sculptat

Amintește-ți că ești un mineral! Tu ești Sculptorul!

Dacă judeci trecutul sau acuzi încă persoanele care te-au însoțit în anii formării tale ca OM.
Dacă ești încă supărat/ă pe părinți, foștii/fostele, acuzându-i în taină de nefericirea ta sau de ratările tale, află că TU ești cel care a proiectat întâlnirea cu ei.
Și nu tu cel care se plânge, ci Sinele tău, cel care urmarește evoluția.
Și dacă te-ai încarnat aici pe Pământ, in dualitate, ai acceptat acest mod de creștere prin experimentarea Binelui și Răului.
Dorința Sinelui este să slefuiești calități, abilități, înțelegeri și valori/virtuți care să te apropie de iubirea necondiționată, de Ceea Ce Este Creatorul.
Sinele te-a coborât în materialitate, într-un corp de animal, ca să-L exprimi pe Creator, depașind nevoia de siguranță, nevoia de a avea un teritoriu, de a aparține, frica de moarte și de dispariție/anihilare, nevoia de control,
fiind Cel Care Ești, etern și omniprezent, iubit și iubitor de TOT.
Tot ceea ce ai trăit până acum, sunt instrumentele pe care le-ai ales (Sinele) de a șlefui acea Ființă eternă și minunată care Ești.

Tu ești și Sculptorul dar și materialul de sculptat.

Cu cât ești mai dur cu atât instrumentele sunt mai dure. Dacă ești dur ca metalul, vei folosi temperaturi foarte ridicate și vei avea nevoie de o matriță pentru a te turna în forma pe care Sinele a ales-o.
Daca ești piatră, instrumentele vor și ele dure. Până când nu vezi forma minunată pe care a șlefuit-o Sinele, nu incetezi să te lovești cu dalta și ciocanul dur.

POȚI FI ȘI LUT.

Doar tu decizi când opera este gata, contemplându-te in forma minunată care ai fi devenit.
Uita-te, deci ce ai slefuit, în procesul creșterii, care sunt calitătile, abilitățile, valorile pe care le-ai căpătat? Cine ești tu și care sunt valorile pe care le-ai dăltuit.
Contemplă-ți opera și sfârșește chinul! Doar VĂZÂNDU-ȚI FRUMUSEȚEA, cel care ai devenit, reușești să trăiești recunoștința față de participanții cărora le-ai cerut ajutorul în dăltuirea ta.
Doar așa îi vei elibera din rolurile de agresori! În acest fel nu mai ai pe cine să judeci sau să condamni pentru ce ai trăit tu. Pentru că ai devenit CEL PE CARE ÎL ADMIRI ACUM, iar ei ți-au fost doar parteneri în minunata operă care Ești.
Dacă nu vezi încă OPERA, vei continua să (TE) judeci, să (TE) condamni și vei continua să TE lovești, rănindu-TE, uneori, fatal.

Cursuri de sculptură http://www.healing.ro/cursuri-programate/

About Author

Georgeta Sultan

Instructor THetaHealing® certificat de Vianna Stibal in 2011, cu peste 150 de cursuri predate in Romania. Terapeut cu experienta in aplicarea tehnicii Dig Deeper. Experta in identificarea cauzelor spirituale ale bolilor si problemelor existentiale. Cunoscatoare a Medicinii Germanice din perspectiva Recall Healing®. Aplica in terapie si psihogenealogia.

Leave a Reply