„Imparatia cerurilor se aseamana cu un om care a semanat o samanta buna in tarina lui. Dar, pe cand dormeau oamenii, a venit vrajmasul lui, a semanat neghina intre grau si a plecat. Când au rasarit firele de grau si au facut rod, a iesit la iveala si neghina. Robii stapanului casei au venit si i-au zis : „Doamne, n-ai semanat samanta buna in tarina ta ? De unde are, dar, neghina ?” El le-a răspuns : „Un vrajmas a făcut lucrul acesta.” Si robii i-au zis : „Vrei, dar, sa mergem s-o smulgem ?” „Nu”, le-a zis el, „ca nu cumva, smulgand neghina, sa smulgeti şi graul impreună cu ea. Lasati-le sa creasca amandoua impreuna pana la seceris; si, la vremea secerisului, voi spune seceratorilor : „Smulgeti intai neghina şi legati-o in snopi, ca s-o ardem, iar graul strangeti-l in granarul meu.”(Matei 13 : 24 – 30).

Am venit pe lume inzestrati cu semintele harurilor divine: iubirea, compasiunea, recunostinta, blandetea, iertarea, sarguinta, disciplina, darnicia, smerenia, cumpatarea. “Dar, pe cand dormeau oamenii, a venit vrajmasul lui, a semanat neghina intre grau si a plecat”. Avaritia, lacomia, zgarcenia, mania, ingamfarea, indignarea, acuzarea, lenea, delasarea, ura. Toate cresc impreuna, insa a sosit vremea secerisului, vremea in care sa smulgem neghina si sa-i dam foc, onorand harurile divine pe care le-am dezvoltat. “Neghina” trebuie smulsa din radacina, pentru a nu recrea din nou.  

Dig Deeper – sapare profunda Este cursul care ne aduce claritate asupra lucrului cu convingerile. Prin metoda ThetaHealing este usor sa extragi si sa inlocuiesti convingeri, insa acestea vor fi recreate de convingerea radacina, de cea care a generat intregul sistem de convingeri. Este ca si cum ai taia buruiana de la suprafata lasand radacina acolo, in scurt timp creeind contextele anterioare, ea se va reface. In cele 2 zile de curs invatam cum sa extragem cu succes radacina programului care ne creeaza situatii inconfortabile. Subconstientul nu renunta la un program care ii serveste, este rolul lui sa ne mentina in siguranta. Daca la un moment dat din existenta noastra am tras o concluzie despre viata, iubire, siguranta, acea concluzie s-a inradacinat in profunzimea subconstientului nostru si nu va fi eliberata decat daca gasim beneficiul pe care il are fiinta pentru a-si continua viata.

Evident acesta convingere este o improvizatie pe care o gaseste creierul pentru a ne putea duce viata mai departe, dar de cele mai multe ori, nemaifiind o prioritate pentru noi, va capata caracter permanent, devenind un obstacol pentru fericirea si implinirea noastra. De cele mai multe ori virtutile noastre, iubirea, compasiunea, daruirea, se sprijina pe concluzii trase de copilul intre 0 si 7 ani, de cele mai multe ori pe inzestrarea pe care ne-au oferit-o inaintasii nostri. Ne ducem vietile de, asa zis, adulti ca urmare a concluziilor emotionale luate in prima etapa din viata noastra. Daca mama va manifesta ingrijorare in ceea ce ne priveste, atunci vom crede ca doar cand suntem ingrijorati ii iubim pe cei dragi.

Daca comportamentul mamei va exprima posesivitate, vom crede tot restul vietii ca dovada iubirii este posesivitatea si vom atrage in realitatea noastra parteneri posesivi. De multe ori, modelele noastre de viata ne marcheaza existenta pentru ca se manifesta in frageda copilarie, atunci cand creierul nostru stocheaza fara sa analizeze. Noi creem la orice varsta doar din subconstient. Acolo trebuie sa demontam circuite si sa montam alte programe. Putem sa ne schimbam destinul, putem sa ne schimbam conditia, putem sa ne schimbam viata. Pentru a putea intelege invataturile cursului Dig Depeer, este necesar sa fi parcurs cursurile bază si avansat ale tehnicii THetaHealing, vei primi manual si certificat de practicant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.