Curs ThetaHealing® Manifestare și Abundență

27- 28 Ian.

Program sâmbâtă și duminică 11:00 - 17:00

 

Înscrie-te acum Vezi calendarul

*Este necesară parcurgerea primelor trei module: Bază, Avansat, Dig deeper.

Curs ThetaHealing® Manifestare și Abundență

Cu toții știm că în realitatea cuantică totul există deja, și bogăția și abundența, la fel cum există și opusul lor. Misiunea noastră este de a ne sintoniza pe frecvențele lucrurilor pe care vrem să le materializăm în viața noastră.

Cursul de Manifestare și Abundență propune un chestionar care ne ajută în a găsi, deseori cu surprindere, blocajele ascunse care bruiază această sintonizare și care se interpun între noi și atingerea obiectivelor noastre.

Vom învăța cum să săpăm la nivele cât mai profunde pentru a extrage și elimina aceste blocaje. Vom învăța ce este „tempismul divin”, demonstrând că orice situație lucrează în folosul nostru.Vom insufla sentimente pozitive care lipsesc pentru a atrage abundența în viața noastră. 

În ThetaHealing conceptul de Manifestare este convingerea că este posibil să aduci în realitatea fizică tot ceea ce vrei, conectându-te cu Energia Creatoare a Tot Ceea Ce E. Orice gând, orice cuvânt, emoție, decizie sau acțiune, este reflecția a ceea ce vom manifesta în viețile noastre.

Pe parcursul acestui seminar de două zile vom intra în conexiune cu Energia Creatoare pentru a aduce în viețile noastre ceea ce dorim și vom asimila o metodă de lucru pentru a o pune în practică cu prietenii noștri.

Cele 100 de afirmații de testat din chestionar ne vor clarifica obstacolele care stau în calea fluxului abundenței din viața noastră și ne vor oferi o bază de la care vom porni pentru a elibera acest flux.

ÎNSCRIERE

INFORMAȚII UTILE

Cursurile se vor desfășura online și live. Cursurile online se desfășoară pe platforma zoom. În săptămâna premergătoare cursului veți primi linkul și manualul după care vom lucra procedurile specifice cursului.

Cursul se va desfășura pe parcursul a 2 zile, sâmbătă și duminică în orarul** 11.00-17.00, cu pauze mici și o pauză mare de 40 min.  

Nr locurilor este limitat.

VEI PRIMI

  • manual curs Manifestare și Abundență în limba română;
  • testarea celor 100 de credințe listate în manual;
  • 2 zile de lucru intensiv, săpare, schimbare a convingerilor limitative legate de bani, succes, bogăție, resentimente față de bani, avere, frici cauzate de deposedări din istoricul familiei, convingeri religioase legate de avuții, atașamente, etc.
  • certificat de practician ThetaHealing Manifestare și abundență  eliberat de Institutul THInK USA;
  •  înscrierea gratuită ca practicant pe site-ul oficial Theta Healing și  accesul la cursurile de instructor ThetaHealing organizate în lume de Vianna Stibal.

Calendarul cursurilor ThetaHealing®

MANIFESTARE ȘI ABUNDENȚĂ

Alege data potrivită pentru tine

27 - 28 Ianuarie 

ONLINE

Calendarul Cursurilor ThetaHealing® Manifestare și Abundență

27 - 28 Ianuarie

ONLINE

Particip

Cursul îți va oferi tehnicile și cunoștințele necesare pentru a accesa starea de theta, care este un nivel profund de conștiință și meditație. Aceasta este benefică pentru reducerea stresului și anxietății și creșterea calmului interior.

Cursul Theta Healing Basic ADN îți va ajuta să dezvolți abilitățile intuitive și conexiunea cu energia universală, ceea ce poate spori încrederea în sine și capacitatea de a lua decizii bune și de a naviga prin viață cu mai multă claritate.

Theta Healing Basic ADN te va ajuta să înțelegi cum să îți activezi ADN-ul și cum să îți crești frecvența energetică, ceea ce poate sprijini procesul de vindecare și te poate ajuta să te simți mai plin de energie și vitalitate.

Cursul Theta Healing Basic ADN te va ajuta să identifici și să eliberezi credințele limitative care te țin blocat în viață și să înlocuiești aceste credințe cu unele pozitive și benefice.

Theta Healing Basic ADN îți va oferi tehnicile și cunoștințele necesare pentru a te vindeca pe tine și pentru a ajuta la vindecarea altora.

Vei avea ocazia să te conectezi cu o comunitate globală de practicanți Theta Healing și să împărtășești experiențe și cunoștințe cu aceștia.

REZERVĂ LOCUL ACUM

720,00 lei

Cursul se va desfășura pe parcursul a 2 zile, în zilele de sâmbătă și duminică în orarul** 11.00 - 17.00, cu pauze mici și o pauză mare de 40 min. Numărul locurilor este limitat la maximum 20 de participanți.

REZERVĂ LOCUL ACUM

720,00 lei

Cursul se va desfășura pe parcursul a 2 zile de sâmbătă și duminică în orarul** 11.00 - 17.00, cu pauze mici si o pauză mare de 40 min. Numărul locurilor este limitat la maximum 20 de participanți.

Cursurile se vor desfășura online și live. Cursurile online se desfășoară pe platforma zoom. În săptămâna premergătoare cursului veți primi linkul și manualul după care vom lucra procedurile specifice cursului.

Mărturii de la curs

„După o zi lungă de servici am ajuns pe acasă. Vă mulțumesc pentru că ați creat atmosfera caldă în care să mă simt protejată! Am luat decizia să vin la cursul Theta Healing - “You and your significant partener” fără să mă gândesc prea mult la ce motive aș avea să fac lucrul acesta. Am simțit doar că vreau sa particip! În noaptea de dinaintea cursului nu am dormit aproape deloc. Era ca și când ceva special urma să se petreacă cu mine și înaintea unui astfel de eveniment nu dormi. Ești ca la „priveghi”, înainte de ziua în care îl vei îngropa pe omul vechi din tine, urmând să vină în locul lui omul transformat și așezat în energie, din perspectiva Creatorului.

La curs, Georgeta Sultan ne-a condus spre noi înșine, direct către sursele blocajelor sau la zidurile limitărilor cu multă grijă, cu mare atenție, cu înțelegere și căldură. Cei care am participat la curs am devenit o echipă și ne-am susținut cu iubire și tenacitate unul pe altul!

La final când am plecat spre casă, toți aveam în ochi sclipiri de lumină ce izvorau din conștientizare și libertate! Mulțumesc, Georgeta! Ceea ce ai realizat tu sunt lucrări fine de modelare ale sufletului pe care le faci cu multă măiestrie, cu mare dăruire și iubire pentru oameni. Acesta este un DAR, este DARUL TĂU special, pe care Dumnezeu ți l-a încredințat și tu îl împarți cu noi”!

„Georgeta, tu ești o minune! Ești fantastică! Ești fenomenală! Oameni buni, cu toții suntem minunați, dar gândiți-vă puțin, reluați cursul cu ochii minții. Și observați cum Georgeta punea punctul pe i la fiecare persoană pe care a lucrat?! Ați observat cum cu răbdare și tenacitate demola rezistența noastră?! Dragilor, eu sunt varianta cea mai bună a mea de cand exist în viața asta, datorită profunzimii acestui curs, datorită conștientizărilor realizate în aceste două zile, datorită dedicării, perseverenței, intuiției și iubirii dovedite de Georgeta față de noi toți ca un întreg și față de fiecare în parte!! Mie mi-a adus CLARITATE! Acum simt în toate celulele mele că îmi doresc un partener de viață! Acum știu ce vreau și ce să fac pentru a obține ce vreau! Sunt ca un fluture ce zboară din floare în floare, cu dorința nebună de a se opri pe aceea care reprezintă acel partener: The One and only! Câte blocaje am rezolvat și câte convingeri nefolositoare am extras”!

Carmen R.

„Undeva cândva erau o grămadă de frici, temeri, nemulțumiri, neclarități, umbre și convingeri. Cursul Theta Healing a apărut din dorința de schimbare, de a conștientiza și modifica structura, amprenta celulelor, soluționa conflictele, de a mă bucura de darurile divine. Lucrul la cursuri, dar și în sesiunile private au adus în viața mea lumină și eliberări. Cursul Partenerul Tău și tu este o încununare a realității, o punere în practică prin exerciții și observare, de trezire a eului, de recunoaștere a sinelui, de valorizare a „regelui și a reginei”, eliberare a blocajelor și concepțiilor greșite. Am de lucru, dar sunt motivată prin rezultatele pe care le observ. Vin cu mare drag la cursurile tale, pe care le dăruiești cu suflet și pasiune! Te îmbrățișez, cu mult drag”!

Carmen D.

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.