Curs ADN Avansat (curs 2)

*** este necesar parcurgerea cursului Bază

Te-a convins cursul bază de eficiența tehnicilor Theta Healing?

Ai înțeles cât de important este lucrul cu sine? Și cât de ușor poți aplica instrumentele?

Sunt aici pentru a te ghida spre următorii pași spre măiestrie!

Curs ADN Avansat (Modul II)

Descoperă cum poți să îți accesezi resursele spirituale unice și să îți găsești calea către împlinire și vindecare.

Vezi calendarul

 

Cursul furnizează puternice conștientizări și transformări. În decursul celor trei zile vom downloada peste 800 de sentimente din perspectiva Creatorului, ceea ce va genera ridicarea din subconștient a multor programe negative ce vor putea fi eliminate.

Sentimentele sunt ceea ce trăiește corpul nostru ca experiență. Sentimentele sunt senzații pe care le trăim în timpul unui succes, împliniri sau dezamăgiri, frustrări etc.

Dacă am trăit experiența succesului sau experiența bogăției nelimitate, corpul nostru va avea această informație bioenergetică la nivel celular și se va vedea în realitatea noastră prin faptul că trăim succesul și bogăția.  Dacă nu am trăit-o, ar putea fi benefic să o descărcăm de la Creator în varianta Pură.

Știm că ceea ce se petrece în viața noastră se întâmplă din CEEA CE SUNTEM, mai puțin din ceea ce vrem sau credem. Astfel că, am putea să vrem să avem bogăție sau succes, însă dacă celulele noastre nu cunosc aceste sentimente, ar fi greu pentru subconștient să proiecteze în realitatea solidă ceva ce nu cunoaște.

La Cursul Avansat ne învățăm corpul experiențe noi în varianta pură a Creatorului cum ar fi: genialitate, sacralitate, a-ți atinge potențialul maxim etc., dar și bucuria, iertarea, iubirea de sine, a avea încredere în propria intuiție etc.

Învățăm cum să lucrăm cu resentimentele și regretele, energii stocate care ar putea să ne protejeze de alte răni sufletești, însă ne mențin pe o frecvență vibrațională joasă, neprielnică pentru evoluția noastră spirituală. Vom lucra asupra fricilor și ne vom înțelege lecțiile pe care ni le-am propus pentru această existență pe calea noastră spre iluminare.

Particip

INFORMAȚII UTILE

Cursul se va desfasura pe parcursul a 3 zile, in zilele de vineri, orele** 17.00-21.00, sambata si duminica in orarul** 11.00-17.00, cu pauze mici si o pauza mare de 40 min. Nr locurilor este limitat la maximum 20 de participanti.

 • Crearea Sentimentelor
 • Preluări (downloads)
 • Cum să trăiesc fără şi „cum e să”
 • Cei 3 R (resentimnte, regrete, respingere)
 • Definirea Planurilor de Existenţă (de la Primul Plan la Planul al Șaptelea)
 • Al Doilea Plan al Existenţei 36-37
 • Amintiri care Plutesc Liber 61
 • Iubire pentru copilul din pântec
 • Sufletul Zdrobit
 • Exerciţiul: Cunoaşteţi o Plantă
 • Exerciţiul: Cum lucrăm asupra animalelor de companie
 • Exerciţiu: Conectarea la Strămoşi
 • Curăţarea materiei non-organice
 • Discuţii cu Eul Superior
 • Condiţii pentru cursul ADN
 • Numărul sacru 7

TEMELE ABORDATE LA CURS

 • Undele cerebrale si importanta lor
 • Vizualizarea
 • Imaginatia
 • Observatorul si co-creerea
 • manual curs de baza in limba romana;
 • initiere in metoda ThetaHealing si posibilitatea punerii in practica a tehnicilor predate de instructor;
 • 3 zile de exersare intensiva a starii de constiinta theta; invatarea si exersarea exercitiilor din manual;
 • certificat ThetaHealing eliberat de Institutul THInK USA;
 •  inscrierea gratuita ca practicant pe site-ul oficial Theta Healing și  accesul la cursurile de instructor ThetaHealing organizate in lume de Vianna Stibal.

Calendarul cursurilor ADN Avansat (Modul II)

Alege data potrivită pentru tine

în curs de programare

Beneficiile Theta Healing

care îți pot transforma viața în mod pozitiv

Cursul îți va oferi tehnicile și cunoștințele necesare pentru a accesa starea de theta, care este un nivel profund de conștiință și meditație. Aceasta este benefică pentru reducerea stresului și anxietății și creșterea calmului interior.

Cursul Theta Healing Basic ADN îți va ajuta să dezvolți abilitățile intuitive și conexiunea cu energia universală, ceea ce poate spori încrederea în sine și capacitatea de a lua decizii bune și de a naviga prin viață cu mai multă claritate.

Theta Healing Basic ADN te va ajuta să înțelegi cum să îți activezi ADN-ul și cum să îți crești frecvența energetică, ceea ce poate sprijini procesul de vindecare și te poate ajuta să te simți mai plin de energie și vitalitate.

Cursul Theta Healing Basic ADN te va ajuta să identifici și să eliberezi credințele limitative care te țin blocat în viață și să înlocuiești aceste credințe cu unele pozitive și benefice.

Theta Healing Basic ADN îți va oferi tehnicile și cunoștințele necesare pentru a te vindeca pe tine și pentru a ajuta la vindecarea altora.

Vei avea ocazia să te conectezi cu o comunitate globală de practicanți Theta Healing și să împărtășești experiențe și cunoștințe cu aceștia.

 • manual curs de baza in limba romana;
 • initiere in metoda ThetaHealing si posibilitatea punerii in practica a tehnicilor predate de instructor;
 • 3 zile de exersare intensiva a starii de constiinta theta;
 • invatarea si exersarea exercitiilor din manual;
 • certificat ThetaHealing eliberat de Institutul THInK USA;
 • inscrierea gratuita ca practicant pe site-ul oficial Theta Healing
 • accesul la cursurile de instructor ThetaHealing organizate in lume de Vianna Stibal.

CALENDARUL CURSURILOR

în curs de programare

Online

Înscriere

Despre Georgeta Sultan

 • Practicant ThetaHealing din 2008;
 • Organizator cursuri Thetahealing în România 2009;
 • Certificat instructor: Baza, Avansat, Manifestare și Abundență – Roma 2011, Dig Deeper -Tokyo 2015, Jocul Vieții – Atena 2015
 • Creste-ti Relatiile:   1. Partenerul tau si Tu,    2. Creatorul si Tu – Cancun Mexic – Ianuarie 2018

Cine sunt eu? Un spirit. Un Om. O Femeie.

O căutătoare. O exploratoare a căii de realizare a Sinelui, a descoperirii omului în toată splendoarea creației lui Dumnezeu. Îmi place să privesc în profunzime omul și să-l găsesc dincolo de măștile de dincolo de credințe. În toată splendoarea lui.

Citește mai mult

REZERVĂ LOCUL ACUM

1.680,00 lei

Cursul se va desfășura pe parcursul a 3 zile, în zilele de vineri, orele** 17.00 - 21.00, sâmbătă și duminică în orarul** 11.00 - 17.00, cu pauze mici și o pauză mare de 40 min. Numărul locurilor este limitat la maximum 20 de participanți.

REZERVĂ LOCUL ACUM

1.680,00 lei

Cursul se va desfășura pe parcursul a 3 zile, în zilele de vineri, orele** 17.00 - 21.00, sâmbătă și duminică în orarul** 11.00 - 17.00, cu pauze mici si o pauză mare de 40 min. Numărul locurilor este limitat la maximum 20 de participanți.

Mărturii de la curs

„După o zi lungă de servici am ajuns pe acasă. Vă mulțumesc pentru că ați creat atmosfera caldă în care să mă simt protejată! Am luat decizia să vin la cursul Theta Healing - “You and your significant partener” fără să mă gândesc prea mult la ce motive aș avea să fac lucrul acesta. Am simțit doar că vreau sa particip! În noaptea de dinaintea cursului nu am dormit aproape deloc. Era ca și când ceva special urma să se petreacă cu mine și înaintea unui astfel de eveniment nu dormi. Ești ca la „priveghi”, înainte de ziua în care îl vei îngropa pe omul vechi din tine, urmând să vină în locul lui omul transformat și așezat în energie, din perspectiva Creatorului.

La curs, Georgeta Sultan ne-a condus spre noi înșine, direct către sursele blocajelor sau la zidurile limitărilor cu multă grijă, cu mare atenție, cu înțelegere și căldură. Cei care am participat la curs am devenit o echipă și ne-am susținut cu iubire și tenacitate unul pe altul!

La final când am plecat spre casă, toți aveam în ochi sclipiri de lumină ce izvorau din conștientizare și libertate! Mulțumesc, Georgeta! Ceea ce ai realizat tu sunt lucrări fine de modelare ale sufletului pe care le faci cu multă măiestrie, cu mare dăruire și iubire pentru oameni. Acesta este un DAR, este DARUL TĂU special, pe care Dumnezeu ți l-a încredințat și tu îl împarți cu noi”!

„Georgeta, tu ești o minune! Ești fantastică! Ești fenomenală! Oameni buni, cu toții suntem minunați, dar gândiți-vă puțin, reluați cursul cu ochii minții. Și observați cum Georgeta punea punctul pe i la fiecare persoană pe care a lucrat?! Ați observat cum cu răbdare și tenacitate demola rezistența noastră?! Dragilor, eu sunt varianta cea mai bună a mea de cand exist în viața asta, datorită profunzimii acestui curs, datorită conștientizărilor realizate în aceste două zile, datorită dedicării, perseverenței, intuiției și iubirii dovedite de Georgeta față de noi toți ca un întreg și față de fiecare în parte!! Mie mi-a adus CLARITATE! Acum simt în toate celulele mele că îmi doresc un partener de viață! Acum știu ce vreau și ce să fac pentru a obține ce vreau! Sunt ca un fluture ce zboară din floare în floare, cu dorința nebună de a se opri pe aceea care reprezintă acel partener: The One and only! Câte blocaje am rezolvat și câte convingeri nefolositoare am extras”!

Carmen R.

„Undeva cândva erau o grămadă de frici, temeri, nemulțumiri, neclarități, umbre și convingeri. Cursul Theta Healing a apărut din dorința de schimbare, de a conștientiza și modifica structura, amprenta celulelor, soluționa conflictele, de a mă bucura de darurile divine. Lucrul la cursuri, dar și în sesiunile private au adus în viața mea lumină și eliberări. Cursul Partenerul Tău și tu este o încununare a realității, o punere în practică prin exerciții și observare, de trezire a eului, de recunoaștere a sinelui, de valorizare a „regelui și a reginei”, eliberare a blocajelor și concepțiilor greșite. Am de lucru, dar sunt motivată prin rezultatele pe care le observ. Vin cu mare drag la cursurile tale, pe care le dăruiești cu suflet și pasiune! Te îmbrățișez, cu mult drag”!

Carmen D.

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.