Este deja ştiut cât de eficientă este această simplă metodă numită ThetaHealing si câte persoane au beneficiat si beneficiază în urma aplicării ei. 

ThetaHealing poate fi descrisă simplu ca un miracol ce poate fi atins în viaţa ta.

In ThetaHealing punem la treabă intuiţia noastră naturală încrezându-ne în Iubirea Necondiţionata a Creatorului pentru că aceasta face “treaba”.

Prin schimbarea undelor cerebrale pentru a intra în stadiul Theta poţi efectiv, să vezi cum Mintea Infintă, cea care ne face părul să crească, ochii să strălucească, inima să bată crează vindecări instantanee emoţionale si psihice.

Pentru faptul că metoda ThetaHealing se învaţă bazându-se pe Iubirea Necondiţionată a Creatorului , o vei simţi de fiecare dată mai naturală, în timp ce o exersezi si faci experienţe pe tine.

Invătând această tehnică vei accepta ideea că  toţi avem abilităţi intuitive şi că acestea pot fi folosite pentru a aduce vindecări fizice si emoţionale instantanee.

Te vei ajuta atât pe tine însuţi cât şi prietenii şi rudele folosind acest proces fenomenal.

Încurajator este faptul că această tehnică este pentru toţi.

ThetaHealing a ajutat deja mii de persoane în toată lumea, indiferent de vârstă, sex, religie, rasă.

Când înveţi acest proces simplu vei înţelege importanţa de a divulga această cunoaştere.

Te vei vedea ca un instrument în mâinile lui Dumnezeu şi vei fi un mijloc de schimbare a vietilor celorlalţi.

ThetaHealing este o tehnică energetică holistică, care are ca obiectiv să aducă schimbări substanţiale în viaţa cui o practică şi a cui o primeşte, eliberându-ne rapid de scheme karmice care crează probleme psihice şi fizice.
Ne dă posibilitatea de a schimba  convingerile care ne limiteaza de-a lungul vieţii şi în fiecare moment al zilei, înlocuindu-le cu cele care îmbunătăţesc şi cresc capacităţile şi randamentul în orice aspect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.