Sentimentele,  substantele chimice si  corpul durere.

E atat de simplu cu ThetaHealing sa schimbi sentimentele!

5-18_01felicità

Sentimentele reprezinta produsul experientei.  Reprezinta  concluzia emotionala pe care ai tras-o dintr-o intamplare, situatie.

Sentimentele sunt ceea ce simtim in corpul nostru in timpul trairii unei experiente.  Atunci cand am experimentat/trait primirea unei medalii sau unui premiu, am simtit o senzatie/ sentiment de beatitudine si mandrie amestecata cu bucurie si entuziasm, care ne-a urmarit cateva zile. Stii ca SUBCONSTIENTUL  NU FACE DIFERENTA INTRE CEEA CE ESTE REAL SAU IMAGINAR.

Ori de cate ori gandul nostru pleaca la acea experienta, simtim aceeasi stare de bucurie+mandrie+entuziasm  si cu cat ne gandim si reevocam acea amintire, sentimentul persista. Este adevarat?

In acelasi timp, acel gand, insotit de acea imagine a succesului, va trimite un semnal fabricii de substante chimice sa elibereze in corp, acele substante chimice specifice acestei trairi. Si de fiecare data cand gandul tau va zbura la acel moment, in corpul tau se va intampla acelasi proces chimic. Substantele chimice secretate de glande , exact in aceeasi formula chimica iti vor genera din noua acea stare de mandrie+bucurie+entuziasm+beatitudine.

Evident ca acelasi lucru se intampla si cand traiesti despartirea de iubitul tau sau pierderea locului de munca, sau simpla cearta cu seful,  in corpul tau se petrec niste procese chimice, o eliberare de substante specifice: dezamagirie+ tristete+ abandon+ teama de singuratate, etc care te vor face sa te simti in acest mod. Si ori de cate ori de gandesti sau povestesti altcuiva “povestea ta” vei genera aceeasi stare.

In concluzie, starile noastre sunt create de gandurile noastre care se reintorc obsesiv in mintea noastra dupa ce am trait o experienta traumatica care la randul lor genereaza senzatiile din corp produse de substantele chimice care vor genera starea ce va determina un alt set de ganduri, care ne va adanci in suferinta, tot mai mult timp. Cu cat traim mai mult aceste SENTIMENTE cu atat devenim mai dependenti de substantele chimice specifice lor, si pentru faptul ca receptorii celulelor se vor desensibiliza, exact ca in cazul consumatorilor de droguri, alcool , vor cere data viitoare o si mai mare. DACA SENTIMENTELE SUNT IN CELULE INSEAMNA CA ASA SUNTEM NOI.

 

Pentru ca Puterea Extraordinara a subconstientului nostru care este CORPUL nostru creaza din ceea ce suntem, deci starea din corp, va CREA alte situatii, uneori mai dramatice,  prin care sa ne luam doza suferintei. VIATA NOASTRA ESTE GENERATA DE SENTIMENTELE= SUBSTANTE CHIMICE  INMAGAZINATE IN CORPUL NOSTRU.

Desi aceste cercuri vicioase incep in anii copilarii, in functie de lectia de viata a sufletului incarnat, cu cat inaintam in viata si nu devenim constienti de sensul acelei povesti, cu atat situatiile pe care PUTERNICUL nostru Sine le creaza sunt mai evidente si mai suparatoare, pentru ca avem nevoie de o doza mai mare. De multe ori, ne dam seama de lectia de viata cand aceasta suferinta devine aproape insuportabila si uneori nici atunci.

Acest lucru se va intampla pana cand ne vom TREZI, adica vom iesi din acest somn al ciclurile vicioase care hranesc CORPUL DURERE de care vorbeste Eckhart Tolle.

Asadar,  nu povestea pe care o tot povestesti tu de dimineata pana seara, despre ce a zis si ce a facut x si Y  va rezolva problema ta, ci CONSTIENTIZAREA a CEEA CE SIMTI in legatura cu povestea  SI CE ANUME ITI REPETI OBSESIV IN GAND DESPRE TINE si care declanseaza secretia acelorasi substante chimice care hranesc CORPUL DURERE.

Aceste ganduri/convingeri si aceste sentimente/conditionari pot fi schimbate, astfel ca situatia nu se va mai repeta, suferinta ta va inceta si te vei VINDECA.

CU THETAHEALING, INSTANTANEU.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.