De obicei, primavara, punem semintele in pamantul care s-a odihnit si s-a refacut pe timpul iernii. Cu siguranta, invatarea unei tehnici prin care in fiecare primavara sa facem curat in gradina noastra sau, mai bine, in fiecare moment, sa-l folosim pentru a curata si intretine gardina mintii noastre, este un act de inteleciune.

Acum, cat mai multi dintre noi, ne dam seama ca ceea ce ne trece inconstient prin minte creaza realitatea noastra, ca atare, avand la dispozitie un instrument prin care sa transformam ceea ce constientizam in starea de prezenta este un beneficiu imens. De multe ori am zis ca mintea noastra este duhul din lampa, iar ThetaHealing este ceea ce desavarseste aceasta “lampa”.

Cursul de ThetaHealing este un curs de trezire spirituala, este un curs in care perceptia noastra se schimba si in cadrul caruia ne dam seama cat de multe lucruri minunate avem in viata noastra si care sunt umbrite de grijile, preocuparile, indoielile si judecatile noastre. Viata noastra minunata este umbrita de Ego.

Cu tehnica ThetaHealing, ne vindecam ego-ul ranit de mii de ani si il transformam in aliatul nostru. Invatam sa ne servim de mintea noastra inlaturand rani, resentimente, regrete, frici. Cursul de ThetaHealing iti deschide calea catre desavarsire, eliminand obstacole limitante, deschizand o perspectiva si o viziune din ce in ce mai mari catre posibilitatile nelimitate ale fiintei noastre.

Cursul de ThetaHealing iti ofera un instrument la purtator de care nu vei mai putea sa uiti. Te va insoti vesnic pe calea desavarsirii spirituale. Si sunt atat de multe de povestit! De aceea, te incurajez sa vii la cursul de baza. Da-ti aceasta sansa pentru a-ti usura viata.

Este, cu adevarat o investitie de timp si bani care merita inmiit. Si nu doar tu vei avea beneficii ci si, familia si prietenii tai. “Eu fac cursuri si se schimba fiica mea”, spune o doamna de Iasi. Da, se schimba oamenii in jurul tau, pentru ca tu te schimbi, mintea ta se schimba. Dispar ranile si faci pace cu cei care credeai ca te-au ofensat. Te eliberezi de greutatile regretelor.

Esti doar la un pas! O decizie!

PREZENTA, CONSTIENTIZARE, TRANSFORMARE, EVOLUTIE

 

Exista facilitati financiare in fiecare oras, bucura-te de ele!

THETAHEALING-CU-GEORGETA-1024x1024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.