A fi perfect e vanitate, a cere altora sa fie perfecti e aroganta.
Elibereaza din viata ta tensiunea lui „trebuie” si pune in locul ei iubire. „Trebuie” ne tine in falsa siguranta creata de altii si pune presiune pe noi.
Atunci cand esti iubire, ajungi la intalnire la timp. Iar daca celalalt nu ajunge la timp, nu o lua ca o lipsa de iubire ci ramaii in iubire.
Daca vantul sau ploaia iti strica parul, Dumnezeu iti trimite o atentionare ca nu esti iubire.
Nevoia de a fi perfect nu este iubire, este frica de a nu fi iubit. Cand esti iubire esti perfect! Nevoia de a fi in siguranta vine din frica. Cand esti iubire esti in siguranta!

Iubeste ceea ce faci! Daruieste-te pe tine si competentele tale cu iubire. Daca vinzi arme, schimba-ti profesia si vinde flori. Daca simti ca ceea ce faci este condamnabil, nu ramane acolo, schimba! Iubeste ceea ce faci si tensiunea lui „trebuie” va disparea, iar recompensa va aparea pe masura.

Cere zilnic lui Dumnezeu sau de mai multe ori pe zi, sa-ti dea o mostra de Iubire. Pana cand celulele tale vor sti cum este sa simti iubire, pana cand devii Iubire. Esti Iubire!

Atunci cand esti iubire, esti amabil, esti tolerant, esti bun, esti plin de compasiune… „Dragostea indelung rabda, dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste…” Atunci cand esti iubire, esti iertator, zambitor, inspirat, simpatic.

Fii atent la atentionarea pe care ti-o da Dumnezeu/Iubirea! Ceea ce trebuie sa faci atunci cand crezi ca ai pierdut ceva sau crezi ca ai putea pierde, cand crezi ca cineva te-a ranit sau te-ar putea rani, este sa-i ceri Iubirii/Dumnezeu sa-ti ofere o mostra din EL/EA si pentru cateva minute sa lasi celulele tale sa perceapa…cu THetaHealing.

Cand esti cu Iubirea/Dumnezeu miracolele se manifesta. Cand esti fara EL/EA, nu. Cand esti fara Iubire, pierzi, ti-e frica, suferi. Cand te simti atacat, adu-ti aminte sa-I ceri o mostra de Iubire si apoi actioneaza cu iubire…

Iubirea creeaza miracole!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.