Trainer

Ma numesc Mihaela Alexandru, sunt psiholog, formator si consilier acreditat A.N.C/CNFPA. Am urmat in anul 2011 cursul intensiv de Noua Medicina Germanica sustinut de ing. Helmut Pilhar.

Interesul meu pentru metodele alternative de tratament si vindecare a diverselor afectiuni si boli a inceput in anul 2009.

La vârsta de 17 ani am fost diagnsticata cu hipertiroidism, dar singura problema pe care consideram ca o am era o sensibilitate la piciorul drept. Sufeream foarte des de entorse.

In 2009 am facut ultima entorsa. De obicei, ma chinuia cam o saptamana; dar mi-am amintit ca un prieten practica o terapie „ciudata” care îi grabise chiar lui vindecarea unei fracturi. L-am sunat si m-a chemat la cabinet. A doua zi piciorul era doar usor umflat, dar nedureros. Si asa am avut ultima entorsa, datorita terapiei Bowen.

Convinsa, am vrut sa imi rezolv si hipertiroidismul cu aceeasi terapie. Dar rezultatele au fost slabe. S-au ameliorat simptomele, dar nu am vindecat disfunctia. Am renuntat, dar evenimentele urmau sa ma indrepte tot mai mult spre terapiile alternative.

In iarna 2010-2011 am inceput sa am simptome ingrijoratoare: dureri abdominale care nu cedau la calmantele usoare si imi afectau serios viata particulara, sociala si profesionala, precum si disfuctii severe de digestie.

Refuzam sa merg la medic, pentru ca imi era frica de un diagnostic infricosator. Am trait cu calmante aproximativ trei luni, dupa care cineva mi-a recomandat un seminar. Este vorba de seminarul care mi-a schimbat viata radical – Noua Medicina Germanica.

Fiind o persoana extrem de rationala, explicatiile logice oferite la acel seminar m-au ajutat sa constientizez cauzele emotionale ale simptomatologiei mele, sa elimin acele cauze si astfel, sa imi recastig starea de bine.

In urma seminarului, pe langa disfunctiile digestive, am rezolvat si vechea problema cu tiroida, dar si multe alte mici probleme pe care le consideram normale chiar si la o persoana sanatoasa, asta pentru ca defineam sanatatea ca pe lipsa bolii – si implicit a tratamentelor medicale – si nu ca pe o stare de bine la nivel fizic si psihic.

Astfel am descoperit o noua lume, o noua perspectiva asupra vietii. Intelegeam de ce se imbolnavesc oamenii in jurul meu, iar pe unii i-am ajutat sa inteleaga cauza si sa o elimine. Din dorinta de a face cat mai cunoscute aceste metode alternative de vindecare, am fondat Asociatia Vindecare Alternativa, care are ca principal obiectiv oferirea sansei de vindecare celor care cauta altceva, care nu doresc sa apeleze la medicina clasica sau nu pot fi ajutati de ea (cei cu boli cronice sunt doar un exemplu).

Vindecarea noastra este in mainile fiecaruia dintre noi, cu doua conditii: sa avem instrumentele la indemana si dorinta de a trece peste frici pentru a ne recastiga sanatatea si, implicit, libertatea. Prin acest seminar doresc sa iti ofer instrumentul si, sper, sa iti insuflu curajul de a-ti depasi frica de boala.

IMG_6792

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.