Agenda ta de exercitii practice pentru 9 zile. Cu dr. Joe Dispenza
Practica nr 1 – Incepe schimbarea din viata ta!
Cum te ajuti: – Ia o foaie si un pix; Scrie data pe ea; Scrie cel mai usor lucru pe care poti sa il schimbi astazi in viata ta; Si tot azi, acorda-i toata atentia ta, asa cum vrei tu, in ritmul mintii tale, cu increderea si relaxarea ca se va intampla!
Concluzie. Schimba-ti viata, primul pas este INTENTIA!
Practica nr 2 – Incepe schimbarea din viata ta!
Cum te ajuti: – Ia o foaie si un pix; Scrie data pe ea; Scrie cum te face sa te simti atunci cand te gandesti la acel „lucru” pe care vrei sa-l schimbi. Noteaza starea: furie, nesiguranta, saracie, dizarmonie….. identifica starea de a fi. Apoi fii atent/a la cat de des observi ( pe parcursul zilei in care ai facut identificarea) aceiasi manifestarea a starii pe care ai identificat-o la tine. Seara noteaza pe hartie manifestarile celor din exterior care au coincis cu starea identificata. Concluzie. IDENTIFICA, RECUNOASTE EMOTIA!
Practica nr 3 – Incepe schimbarea din viata ta!
Cum te ajuti: – Ia o foaie si un pix; Scrie data pe ea; Proiecteaza mental schimbarea, cum va arata? Cum te simti in noua schimbarea? Care sunt emotiile? … Apoi deseneaza pe hartie noua imagine a schimbarii, asa cum o vezi tu, fie ca un proces, fie ca un simbol, cum simti tu emotia in noua stare de a fi! Concluzie.INTRA IN RAUL SCHIMBARII!
Practica nr 4 – Incepe schimbarea din viata ta!
Cum te ajuti: – Ia o foaie si un pix; Scrie data pe ea; Proiecteaza mental schimbarea, simte emotia fiecarui detaliu pe care l-ai mentalizat in pasii spre schimbare. Ex: Vrei un alt loc de munca, ieri ai simtit emotia pe care o ai atunci cand deja ai obtinut schimbarea, azi simti emotia pe care o ai atunci cand „proiectezi” pasii in schimbare: ” proiectezi” ca suna telefonul si un vechi prieten iti propune sa vii la un interviu, sau intri pe mail si gasesti oferta pe care o cauti… apoi pasul 2, „proiectezi” discutia, apoi cum toate cerintele job-ului ti se potrivesc, invitatia la interviu, cum va decurge interviul, strangerea de mana de la finalul intalniri……….. si tot asa pana ajungi la schimbarea dorita. In tot acest timp iti simti emotiile la aceste imaginii. Scrie pe hartie cum s-a schimbat starea ta de afi dupa aceste proiectii. Stati pe aceste imagini. NU VA GRABITI, dati timp mintii sa le proiecteze si corpului sa simta emotia. Concluzie.FII ARHITECTUL VIETII TALE!
Practica nr 5 – Incepe schimbarea din viata ta!
Cum te ajuti: – Ia o foaie si un pix; Scrie data pe ea: Devino constient de sincronicitatile legate de schimbarea din viata ta. Scrie pe hartie care sunt resursele pe care deja le detii in noua schimbare. Citeste si cauta informatii noi ce vizeza schimbarea. Insa cel mai important fii atent la ce vine in viata ta. Noteaza pe foaia de lucru toate sincronicitatile zilei. Concluzie: SIMTE VANTUL SCHIMBARII
 
Practica nr 6 – Incepe schimbarea din viata ta!
Cum te ajuti: – Ia o foaie si un pix; Scrie data pe ea: Acum poti alege, analizeaza (traieste,simte…) Emotia si starea de a fi in noua schimbare in raport cu emotia si starea de a fi de-dinaintea schimbarii. Acum tu esti cel care alegi in mod constient cum vrei sa te simti. Simte emotia la „vechi” usor, fara graba, cu traire…. Apoi pentru vechea stare de a fi deseneaza un simbol, un proces al felului cum te face sa te simti.  Constient rupe desenul si arunca-l. Nu mai ai nevoie de acea stare. Scrie cum te simti dupa aceea. Acum constient ai ales noua stare de a fi Concluzie: ALEGE CONSTIENT SI RUPE VECHILE RETELE NEURONALE
 Practicile 7,  8 si 9
Inscrie-te la Newsletter pentru a le primi pe e-mail.
 Sau vino la Intalnirea cu Joe Dispenza din Bucuresti din 23 Noiembrie 2016

 AICI  mai sunt 9 locuri  ( din 200)

Poate fi interesant acest articol…

One thought on “Începe Schimbarea din Viața Ta!

  1. Ani says:

    Imi plac foarte mult tehnicile tale de impact. In canada ele sunt folosite de psihologi in terapiile cognitive comportamentale. Foarte interasant si placut sa vad ca ele ca sunt puse in aplicare in acest curs al tau de thetahealing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.