Cursul ThetaHealing DIG DEEPER

Dezvaluirea lectiei de viata.

Care sunt invatamintele pe care ar trebui sa le intelegi din faptul ca ai o boala?
Sau traiesti un faliment sau o separare?
Cum ai putea sa inveti lectia din acea situatie neplacuta?
 Eu as zice, cum ai putea sa-ti reamintesti, ce ti-ai propus sa rafinezi in aceasta existenta inainte de incarnare prin acea boala, faliment, separare? Au darul de a te apropia de obiectivul Sinelui tau Divin?
 Cum ai putea sa te aliniezi cu Sinele pentru a nu mai merge in alta directie decat cea pe care el(TU) a(I) propus-o?
Cum ai putea sa accepti sa inveti virtutile care te apropie de Esenta Divina (Dumnezeu)?
Fara sa te mai opui si, ca urmare, fara sa te supui suferintelor.
La aceste intrebari, imi propun sa-ti raspund, in mod specific problemelor pe care tu le traiesti. Pentru ca desi, la nivel colectiv avem acelasi tip de invataturi, este necesar sa intelegi tu, care sunt invataturile tale individuale pentru a vindeca rana.
 Doar cand iti intelegi lectia si darul, esti dispus, sa ierti si sa mergi mai departe pe linia trasata de Sinele tau.
Altfel, te invartesti in cerc, fara a reusi sa inaintezi. Toti iti spun sa ierti, insa nimeni, nu iti spune cum! Toti iti spun sa accepti o situatie inconfortabila din viata ta, dar nimeni nu iti spune, cum. Toti iti spun sa-ti iubesti dusmanul, dar nimeni nu iti spune, cum.
Facem impreuna toate aceste lucruri, in masura in care Sinele tau iti va permite, folosind tehnicile THetaHealing invatate la cursurile baza si Avansat. De aceea, este important ca tu sa detii certificatele de baza si avansat pentru a participa la acest curs REVELATOR.
Acesta este scopul cursului DIG DEEPER!
Dezvaluirea lectiei de viata!
Desi este un curs foarte puternic, care iti va dezvalui cele mai importante lectii de viata, pretul pe care tu il vei plati este aproape neinsemnat.
Considerand ca deja ai platit prin suferintele tale de vieti si vieti, eliberarea, intelegerea  si evitarea altor incarnari te vor costa doar 500 lei.  Acest pret cuprinde cheltuieli de organizare, transportul, cazarea si pregatirea  facilitatorului, materiale, facilitatorul urmand sa fie recompensat de Gratia Divina.
Cine este facilitatorul?
Georgeta Sultan – Instructor certificat in Tehnica ThetaHealing, cu o experienta de 9 ani  de practica cu tehnica ThetaHealing si alte tehnici.
In plus de revelarea lectiei, primesti si un certificat de practicant Dig Deeper. Acest lucru care iti va da calitatea de a-i ajuta de semenii tai sa-si inteleaga lectiile de viata. Ce  dar imens!!! Ce recompense frumoase te asteapta!
Cu fiecare suflet eliberat, tu esti recompensat de Gratia Divina!
CURSURI ORGANIZATE Deva – 14-15 Mai
inscriere-curs-thetahealing-georgetasultan2pentru orasul tau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.