Curs ThetaHealing® Partenerul și Tu

Dorești să știi cum să-ți trăiești viața fără teamă de iubire? Când învățăm să ne iubim cu adevărat pe noi înșine, obținem nivelul următor de iluminare.

Înscrie-te acum Vezi calendarul
*Este necesară parcurgerea primelor trei module: Bază, Avansat, Dig deeper.

Curs ThetaHealing® Partenerul și Tu

Acest curs de 2 zile este atât o explorare și o aprofundare a iubirii și a conexiunii cu partenerul tău de viață, cât și o lucrare de înlăturare a blocajelor pentru a atrage partenerul ideal.  

Te va ajuta să construiești un parteneriat puternic, să construiești o bază solidă, menținând un raport pasional și iubitor cu celălalt. O oportunitate extraordinară de a elibera modele de autosabotaj din trecut. Lucrând cu instrumentele acestui curs, îți vei permite să fii Divinul sacru feminin sau masculin.

Sufletul tău pereche te cunoaște atât de bine la nivel spiritual că este necesar să te iubești cu adevărat pentru a-i permite să se apropie de tine. Acest curs este proiectat pentru a trece la nivelul următor în relația ta, învățând cum să devii o unitate cu celălalt.
Acest curs nu se adresează doar cuplurilor, ci tuturor celor care vor să dezvolte o relație, un raport intim, un parteneriat în care să poți atinge maximul de potențial. A crește relațiile noastre, ne va ajuta să construim o bază solidă, menținând un raport proaspăt și nou cu celălalt.

Cursul este conceput pentru:

 • a ne ajuta să lucrăm în relație, ștergând blocajele în iubire, lipsa de încredere și implicare;
 • să învățăm cum să iubim cu adevărat cealaltă persoană, înlăturând obstacolele care ne-au fost transmise de strămoșii noștri.

Cursul cuprinde 27 de teme, în care sunt sugerate posibile credințe pentru a fi lucrate (săpate) și înlocuite. Cele mai multe pot fi credințe genetice și istorice, credințe ce odată identificate, aduse la suprafață și înlocuite vor genera altă realitate, schimbând, înainte de toate, percepțiile. De multe ori, din cauza percepțiilor întreținute de anumite credințe sau frici, poți trăi într-o continuă nemulțumire alături, chiar, de sufletul tău pereche. Este posibil ca lucrând asupra ta, sa poți vedea în celălalt, perechea ta ideală, adevăr care fusese obstrucționat doar de credințele strămoșești.

Cele 27 de teme propuse de Vianna te vor ajuta sa sa o faci.

Printre ele se numără:

 • definirea regulilor în relație;
 • cum să rezolvi boala, dependența și boala mentală în relație;
 • sexul și loialitatea;
 • copiii;
 • banii;
 • relația cu socrii;
 • salvarea relației.
ÎNSCRIERE

INFORMAȚII UTILE

Cursurile se vor desfășura online și live. Cursurile online se desfășoară pe platforma zoom. În săptămâna premergătoare cursului veți primi linkul și manualul după care vom lucra procedurile specifice cursului.

Cursul se va desfasura pe parcursul a 2 zile, sâmbătă și duminică în orarul** 11.00-17.00, cu pauze mici și o pauză mare de 40 min.  Nr locurilor este limitat la maximum 20 de participanti.

vei primi

 • manual curs de baza in limba romana;
 • initiere in metoda ThetaHealing si posibilitatea punerii in practica a tehnicilor predate de instructor;
 • 3 zile de exersare intensiva a starii de constiinta theta; invatarea si exersarea exercitiilor din manual;
 • certificat ThetaHealing eliberat de Institutul THInK USA;
 •  inscrierea gratuita ca practicant pe site-ul oficial Theta Healing și  accesul la cursurile de instructor ThetaHealing organizate in lume de Vianna Stibal.

Calendarul cursurilor ThetaHealing®

Partenerul și Tu

Alege data potrivită pentru tine

22 - 23 Iulie

Calendarul Cursurilor ThetaHealing® Partenerul și Tu

22 - 23 iulie

Înscriere

Beneficiile Theta Healing

care îți pot transforma viața în mod pozitiv

Cursul îți va oferi tehnicile și cunoștințele necesare pentru a accesa starea de theta, care este un nivel profund de conștiință și meditație. Aceasta este benefică pentru reducerea stresului și anxietății și creșterea calmului interior.

Cursul Theta Healing Basic ADN îți va ajuta să dezvolți abilitățile intuitive și conexiunea cu energia universală, ceea ce poate spori încrederea în sine și capacitatea de a lua decizii bune și de a naviga prin viață cu mai multă claritate.

Theta Healing Basic ADN te va ajuta să înțelegi cum să îți activezi ADN-ul și cum să îți crești frecvența energetică, ceea ce poate sprijini procesul de vindecare și te poate ajuta să te simți mai plin de energie și vitalitate.

Cursul Theta Healing Basic ADN te va ajuta să identifici și să eliberezi credințele limitative care te țin blocat în viață și să înlocuiești aceste credințe cu unele pozitive și benefice.

Theta Healing Basic ADN îți va oferi tehnicile și cunoștințele necesare pentru a te vindeca pe tine și pentru a ajuta la vindecarea altora.

Vei avea ocazia să te conectezi cu o comunitate globală de practicanți Theta Healing și să împărtășești experiențe și cunoștințe cu aceștia.

Despre Georgeta Sultan

 • Practicant ThetaHealing din 2008;
 • Organizator cursuri Thetahealing în România 2009;
 • Certificat instructor: Baza, Avansat, Manifestare și Abundență – Roma 2011, Dig Deeper -Tokyo 2015, Jocul Vieții – Atena 2015
 • Creste-ti Relatiile:   1. Partenerul tau si Tu,    2. Creatorul si Tu – Cancun Mexic – Ianuarie 2018

Cine sunt eu? Un spirit. Un Om. O Femeie.

O căutătoare. O exploratoare a căii de realizare a Sinelui, a descoperirii omului în toată splendoarea creației lui Dumnezeu. Îmi place să privesc în profunzime omul și să-l găsesc dincolo de măștile de dincolo de credințe. În toată splendoarea lui.

Citește mai mult

REZERVĂ LOCUL ACUM

1.680,00 lei

Cursul se va desfășura pe parcursul a 2 zile, în zilele de sâmbătă și duminică în orarul** 11.00 - 17.00, cu pauze mici și o pauză mare de 40 min. Numărul locurilor este limitat la maximum 20 de participanți.

REZERVĂ LOCUL ACUM

1.680,00 lei

Cursul se va desfășura pe parcursul a 2 zile de sâmbătă și duminică în orarul** 11.00 - 17.00, cu pauze mici si o pauză mare de 40 min. Numărul locurilor este limitat la maximum 20 de participanți.

Cursurile se vor desfășura online și live. Cursurile online se desfășoară pe platforma zoom. În săptămâna premergătoare cursului veți primi linkul și manualul după care vom lucra procedurile specifice cursului.

Mărturii de la curs

„După o zi lungă de servici am ajuns pe acasă. Vă mulțumesc pentru că ați creat atmosfera caldă în care să mă simt protejată! Am luat decizia să vin la cursul Theta Healing - “You and your significant partener” fără să mă gândesc prea mult la ce motive aș avea să fac lucrul acesta. Am simțit doar că vreau sa particip! În noaptea de dinaintea cursului nu am dormit aproape deloc. Era ca și când ceva special urma să se petreacă cu mine și înaintea unui astfel de eveniment nu dormi. Ești ca la „priveghi”, înainte de ziua în care îl vei îngropa pe omul vechi din tine, urmând să vină în locul lui omul transformat și așezat în energie, din perspectiva Creatorului.

La curs, Georgeta Sultan ne-a condus spre noi înșine, direct către sursele blocajelor sau la zidurile limitărilor cu multă grijă, cu mare atenție, cu înțelegere și căldură. Cei care am participat la curs am devenit o echipă și ne-am susținut cu iubire și tenacitate unul pe altul!

La final când am plecat spre casă, toți aveam în ochi sclipiri de lumină ce izvorau din conștientizare și libertate! Mulțumesc, Georgeta! Ceea ce ai realizat tu sunt lucrări fine de modelare ale sufletului pe care le faci cu multă măiestrie, cu mare dăruire și iubire pentru oameni. Acesta este un DAR, este DARUL TĂU special, pe care Dumnezeu ți l-a încredințat și tu îl împarți cu noi”!

„Georgeta, tu ești o minune! Ești fantastică! Ești fenomenală! Oameni buni, cu toții suntem minunați, dar gândiți-vă puțin, reluați cursul cu ochii minții. Și observați cum Georgeta punea punctul pe i la fiecare persoană pe care a lucrat?! Ați observat cum cu răbdare și tenacitate demola rezistența noastră?! Dragilor, eu sunt varianta cea mai bună a mea de cand exist în viața asta, datorită profunzimii acestui curs, datorită conștientizărilor realizate în aceste două zile, datorită dedicării, perseverenței, intuiției și iubirii dovedite de Georgeta față de noi toți ca un întreg și față de fiecare în parte!! Mie mi-a adus CLARITATE! Acum simt în toate celulele mele că îmi doresc un partener de viață! Acum știu ce vreau și ce să fac pentru a obține ce vreau! Sunt ca un fluture ce zboară din floare în floare, cu dorința nebună de a se opri pe aceea care reprezintă acel partener: The One and only! Câte blocaje am rezolvat și câte convingeri nefolositoare am extras”!

Carmen R.

„Undeva cândva erau o grămadă de frici, temeri, nemulțumiri, neclarități, umbre și convingeri. Cursul Theta Healing a apărut din dorința de schimbare, de a conștientiza și modifica structura, amprenta celulelor, soluționa conflictele, de a mă bucura de darurile divine. Lucrul la cursuri, dar și în sesiunile private au adus în viața mea lumină și eliberări. Cursul Partenerul Tău și tu este o încununare a realității, o punere în practică prin exerciții și observare, de trezire a eului, de recunoaștere a sinelui, de valorizare a „regelui și a reginei”, eliberare a blocajelor și concepțiilor greșite. Am de lucru, dar sunt motivată prin rezultatele pe care le observ. Vin cu mare drag la cursurile tale, pe care le dăruiești cu suflet și pasiune! Te îmbrățișez, cu mult drag”!

Carmen D.

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.