Curs ThetaHealing® Creatorul și Tu

Descoperă cum poți să îți accesezi resursele spirituale unice și să îți găsești calea către împlinire și vindecare.

Înscrie-te acum Vezi calendarul

Curs ThetaHealing® Creatorul și Tu

*Este necesară parcurgerea primelor trei module: Bază, Avansat, Dig deeper.

La cursul "Creatorul si Tu" rafinezi diferenta dintre propriile ganduri si inspiratia Divina. Devii mai constient de influenta Sinelui Superior. Reusesti in mod deliberat sa te identifici cu Sinele Superior de-alungul zilei.

 • Sufletul (multidimensional) si Spiritul (energia ATP din corpul fizic) reprezintă două fețe ale aceleiași monede.
 • Sinele Superior are misiunea de a face Sufletul să evolueze.
 • Sinele Superior crează situații/experiențele care ajută ca Sufletul să invețe virtuți.
 • Sinele Superior ne menține conectați la Suflet.
 • Sufletul percepe imaginea de ansamblu și invață lecții primite de la Sinele Superior.
 • Sufletul progresează doar prin achiziționarea de virtuți și prin recunoasterea si eliminarea viciilor care nu mai sunt necesare. Cum va spuneam de fiecare data: Se alege graul de neghina.
 • Terapia Theta trezeste Maestrul Interior.

Conditii de participare: Baza, Avansat, Dig Deeper.

In Theta Healing identificam patru niveluri de convingeri :

- Nivelul baza (fundamental)

- Nivelul genetic

- Nivelul istoric

- Nivelul Sufletului

Fiecare dintre aceste niveluri are asociate cate patru aspecte:

- Sinele Supravietuirii

- Sinele Subteran (umbra)

- Sinele Egotic

- Sinele Superior si Sufletul.

ÎNSCRIERE

INFORMAȚII UTILE

Cursurile se vor desfășura online și live. Cursurile online se desfășoară pe platforma zoom. În săptămâna premergătoare cursului veți primi linkul și manualul după care vom lucra procedurile specifice cursului.

Cursul se va desfasura pe parcursul a 2 zile, sâmbătă și duminică în orarul** 11.00-17.00, cu pauze mici și o pauză mare de 40 min.  Nr locurilor este limitat la maximum 20 de participanti.

vei primi

 • manual curs de baza in limba romana;
 • initiere in metoda ThetaHealing si posibilitatea punerii in practica a tehnicilor predate de instructor;
 • 3 zile de exersare intensiva a starii de constiinta theta; invatarea si exersarea exercitiilor din manual;
 • certificat ThetaHealing eliberat de Institutul THInK USA;
 •  inscrierea gratuita ca practicant pe site-ul oficial Theta Healing și  accesul la cursurile de instructor ThetaHealing organizate in lume de Vianna Stibal.

Calendarul cursurilor ThetaHealing®

Creatorul și Tu

Alege data potrivită pentru tine

29 - 30 iulie

Calendarul Cursurilor ThetaHealing® Manifestare și Abundență

29 - 30 iulie

Înscriere

Beneficiile Theta Healing

care îți pot transforma viața în mod pozitiv

Cursul îți va oferi tehnicile și cunoștințele necesare pentru a accesa starea de theta, care este un nivel profund de conștiință și meditație. Aceasta este benefică pentru reducerea stresului și anxietății și creșterea calmului interior.

Cursul Theta Healing Basic ADN îți va ajuta să dezvolți abilitățile intuitive și conexiunea cu energia universală, ceea ce poate spori încrederea în sine și capacitatea de a lua decizii bune și de a naviga prin viață cu mai multă claritate.

Theta Healing Basic ADN te va ajuta să înțelegi cum să îți activezi ADN-ul și cum să îți crești frecvența energetică, ceea ce poate sprijini procesul de vindecare și te poate ajuta să te simți mai plin de energie și vitalitate.

Cursul Theta Healing Basic ADN te va ajuta să identifici și să eliberezi credințele limitative care te țin blocat în viață și să înlocuiești aceste credințe cu unele pozitive și benefice.

Theta Healing Basic ADN îți va oferi tehnicile și cunoștințele necesare pentru a te vindeca pe tine și pentru a ajuta la vindecarea altora.

Vei avea ocazia să te conectezi cu o comunitate globală de practicanți Theta Healing și să împărtășești experiențe și cunoștințe cu aceștia.

Despre Georgeta Sultan

 • Practicant ThetaHealing din 2008;
 • Organizator cursuri Thetahealing în România 2009;
 • Certificat instructor: Baza, Avansat, Manifestare și Abundență – Roma 2011, Dig Deeper -Tokyo 2015, Jocul Vieții – Atena 2015
 • Creste-ti Relatiile:   1. Partenerul tau si Tu,    2. Creatorul si Tu – Cancun Mexic – Ianuarie 2018

Cine sunt eu? Un spirit. Un Om. O Femeie.

O căutătoare. O exploratoare a căii de realizare a Sinelui, a descoperirii omului în toată splendoarea creației lui Dumnezeu. Îmi place să privesc în profunzime omul și să-l găsesc dincolo de măștile de dincolo de credințe. În toată splendoarea lui.

Citește mai mult

REZERVĂ LOCUL ACUM

1.680,00 lei

Cursul se va desfășura pe parcursul a 2 zile, în zilele de sâmbătă și duminică în orarul** 11.00 - 17.00, cu pauze mici și o pauză mare de 40 min. Numărul locurilor este limitat la maximum 20 de participanți.

REZERVĂ LOCUL ACUM

1.680,00 lei

Cursul se va desfășura pe parcursul a 2 zile de sâmbătă și duminică în orarul** 11.00 - 17.00, cu pauze mici si o pauză mare de 40 min. Numărul locurilor este limitat la maximum 20 de participanți.

Cursurile se vor desfășura online și live. Cursurile online se desfășoară pe platforma zoom. În săptămâna premergătoare cursului veți primi linkul și manualul după care vom lucra procedurile specifice cursului.

Mărturii de la curs

„După o zi lungă de servici am ajuns pe acasă. Vă mulțumesc pentru că ați creat atmosfera caldă în care să mă simt protejată! Am luat decizia să vin la cursul Theta Healing - “You and your significant partener” fără să mă gândesc prea mult la ce motive aș avea să fac lucrul acesta. Am simțit doar că vreau sa particip! În noaptea de dinaintea cursului nu am dormit aproape deloc. Era ca și când ceva special urma să se petreacă cu mine și înaintea unui astfel de eveniment nu dormi. Ești ca la „priveghi”, înainte de ziua în care îl vei îngropa pe omul vechi din tine, urmând să vină în locul lui omul transformat și așezat în energie, din perspectiva Creatorului.

La curs, Georgeta Sultan ne-a condus spre noi înșine, direct către sursele blocajelor sau la zidurile limitărilor cu multă grijă, cu mare atenție, cu înțelegere și căldură. Cei care am participat la curs am devenit o echipă și ne-am susținut cu iubire și tenacitate unul pe altul!

La final când am plecat spre casă, toți aveam în ochi sclipiri de lumină ce izvorau din conștientizare și libertate! Mulțumesc, Georgeta! Ceea ce ai realizat tu sunt lucrări fine de modelare ale sufletului pe care le faci cu multă măiestrie, cu mare dăruire și iubire pentru oameni. Acesta este un DAR, este DARUL TĂU special, pe care Dumnezeu ți l-a încredințat și tu îl împarți cu noi”!

„Georgeta, tu ești o minune! Ești fantastică! Ești fenomenală! Oameni buni, cu toții suntem minunați, dar gândiți-vă puțin, reluați cursul cu ochii minții. Și observați cum Georgeta punea punctul pe i la fiecare persoană pe care a lucrat?! Ați observat cum cu răbdare și tenacitate demola rezistența noastră?! Dragilor, eu sunt varianta cea mai bună a mea de cand exist în viața asta, datorită profunzimii acestui curs, datorită conștientizărilor realizate în aceste două zile, datorită dedicării, perseverenței, intuiției și iubirii dovedite de Georgeta față de noi toți ca un întreg și față de fiecare în parte!! Mie mi-a adus CLARITATE! Acum simt în toate celulele mele că îmi doresc un partener de viață! Acum știu ce vreau și ce să fac pentru a obține ce vreau! Sunt ca un fluture ce zboară din floare în floare, cu dorința nebună de a se opri pe aceea care reprezintă acel partener: The One and only! Câte blocaje am rezolvat și câte convingeri nefolositoare am extras”!

Carmen R.

„Undeva cândva erau o grămadă de frici, temeri, nemulțumiri, neclarități, umbre și convingeri. Cursul Theta Healing a apărut din dorința de schimbare, de a conștientiza și modifica structura, amprenta celulelor, soluționa conflictele, de a mă bucura de darurile divine. Lucrul la cursuri, dar și în sesiunile private au adus în viața mea lumină și eliberări. Cursul Partenerul Tău și tu este o încununare a realității, o punere în practică prin exerciții și observare, de trezire a eului, de recunoaștere a sinelui, de valorizare a „regelui și a reginei”, eliberare a blocajelor și concepțiilor greșite. Am de lucru, dar sunt motivată prin rezultatele pe care le observ. Vin cu mare drag la cursurile tale, pe care le dăruiești cu suflet și pasiune! Te îmbrățișez, cu mult drag”!

Carmen D.

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.