Fundamentele Tehnicii ThetaHealing®

Pachet 3 cursuri  (ADN Bază modul I, Avansat modul II și Dig Deeper modul III)

 

Înscrie-te acum

Fundamentele tehnicii ThetaHealing®

Lucrurile pe care le credem despre noi, despre ceilalți sau despre lume ne influențează modul în care ne trăim viața, modul în care percepem realitatea.

 • Se întâmplă să îți dorești lucruri pe care crezi ca nu le meriți?
 • Când te raportezi la tine ai tendința de a te limita?
 • Îți vine greu să crezi ca tu însuți îți poți împlini visurile, că tu însuți îți poți creiona un destin fericit?
ÎNSCRIERE

ThetaHealing îți răspunde la aceste întrebări, dezvăluindu-ți că în interiorul tău există un dar Divin, o scânteie Divină care te ghidează în împlinirea oricărei misiuni sau dorințe.

Tehnica THetaHealing este o structură de dezvoltare personală și spirituală. Ești îndrumat pas cu pas începand cu Cursul bază, completând cu Cursul Avansat și aprofundând cu Cursul Dig Deeper cum să-ți reamintești abilitățile tale inerente de vindecator.

Urmând cele trei cursuri vei reuși să cuprinzi aceasta metodă și să o poți folosi eficient cu rezultate palpabile.

INFORMAȚII UTILE

Cursurile se vor desfășura online sau live*. Cursurile online se desfășoară pe platforma zoom. În săptămâna premergătoare fiecărui curs veți primi linkul și manualul de pe care vom lucra procedurile specifice cursului.

*În cazul cursurilor live va fi indicată locația.

vei primi

 • manual curs de baza in limba romana;
 • initiere in metoda ThetaHealing si posibilitatea punerii in practica a tehnicilor predate de instructor;
 • 3 zile de exersare intensiva a starii de constiinta theta; invatarea si exersarea exercitiilor din manual;
 • certificat ThetaHealing eliberat de Institutul THInK USA;
 •  inscrierea gratuita ca practicant pe site-ul oficial Theta Healing și  accesul la cursurile de instructor ThetaHealing organizate in lume de Vianna Stibal.

De ce să investesc în pachetul Fundamentele ThetaHealing?

În acest fel îmi asum învățarea tuturor procedurilor evitând ca alți stimuli să mă distragă de la decizia inițială.

Îmi conving subconștientul că sunt hotărât/ă în a învăța practici de cunoaștere de sine și lucrul cu sine.

Investiția este redusă.

Beneficiile resimțite în urma unei astfel de terapii:

 • ameliorarea sau vindecarea unor afecțiuni generate de convingeri limitative
 • eliberarea de credințe limitative, resentimente, atașamente, dependențe
 • îmbunătățirea relației cu Sine și cu cei din jur
 • îndeplinirea cu ușurință a obiectivelor și intențiilor
 • micșorarea stresului și ameliorarea substanțială și de durată a simptomelor în rândul persoanelor ce suferă de anxietate
 • facilitatea relaxării fizice profunde și a clarității mentale
 • inducerea unei vizualizări mentale vii, spontane și a unei gânduri creatoare
 • un nivel sporit de armonie si împlinire, încredere în sine și în propriul potențial.

Beneficiile

ThetaHealing®

care îți pot transforma viața în mod pozitiv

Cursul îți va oferi tehnicile și cunoștințele necesare pentru a accesa starea de theta, care este un nivel profund de conștiință și meditație. Aceasta este benefică pentru reducerea stresului și anxietății și creșterea calmului interior.

Cursul Theta Healing Basic ADN îți va ajuta să dezvolți abilitățile intuitive și conexiunea cu energia universală, ceea ce poate spori încrederea în sine și capacitatea de a lua decizii bune și de a naviga prin viață cu mai multă claritate.

Theta Healing Basic ADN te va ajuta să înțelegi cum să îți activezi ADN-ul și cum să îți crești frecvența energetică, ceea ce poate sprijini procesul de vindecare și te poate ajuta să te simți mai plin de energie și vitalitate.

Cursul Theta Healing Basic ADN te va ajuta să identifici și să eliberezi credințele limitative care te țin blocat în viață și să înlocuiești aceste credințe cu unele pozitive și benefice.

Theta Healing Basic ADN îți va oferi tehnicile și cunoștințele necesare pentru a te vindeca pe tine și pentru a ajuta la vindecarea altora.

Vei avea ocazia să te conectezi cu o comunitate globală de practicanți Theta Healing și să împărtășești experiențe și cunoștințe cu aceștia.

Despre Georgeta Sultan

 • Practicant ThetaHealing din 2008;
 • Organizator cursuri Thetahealing în România 2009;
 • Certificat instructor: Baza, Avansat, Manifestare și Abundență – Roma 2011, Dig Deeper -Tokyo 2015, Jocul Vieții – Atena 2015
 • Creste-ti Relatiile:   1. Partenerul tau si Tu,    2. Creatorul si Tu – Cancun Mexic – Ianuarie 2018

Cine sunt eu? Un spirit. Un Om. O Femeie.

O căutătoare. O exploratoare a căii de realizare a Sinelui, a descoperirii omului în toată splendoarea creației lui Dumnezeu. Îmi place să privesc în profunzime omul și să-l găsesc dincolo de măștile de dincolo de credințe. În toată splendoarea lui.

Citește mai mult

REZERVĂ LOCUL ACUM

Cursurile se vor desfășura pe parcursul a trei weekend-uri, primele două cursuri în 3 zile și al treilea în 2 zile. În zilele de vineri în orarul 17.00 - 21.00, respectiv, în zilelele de sâmbătă și duminică în orarul 11.00 - 17.00, cu pauze mici și o pauză mare de 40 min.

Numărul locurilor este limitat la maximum 20 de participanți.

REZERVĂ LOCUL ACUM

3.500,00 lei

Cursul se va desfășura pe parcursul a 2 zile de sâmbătă și duminică în orarul** 11.00 - 17.00, cu pauze mici si o pauză mare de 40 min. Numărul locurilor este limitat la maximum 20 de participanți.

Cursurile se vor desfășura online și live. Cursurile online se desfășoară pe platforma zoom. În săptămâna premergătoare cursului veți primi linkul și manualul după care vom lucra procedurile specifice cursului.

Mărturii de la curs

„După o zi lungă de servici am ajuns pe acasă. Vă mulțumesc pentru că ați creat atmosfera caldă în care să mă simt protejată! Am luat decizia să vin la cursul Theta Healing - “You and your significant partener” fără să mă gândesc prea mult la ce motive aș avea să fac lucrul acesta. Am simțit doar că vreau sa particip! În noaptea de dinaintea cursului nu am dormit aproape deloc. Era ca și când ceva special urma să se petreacă cu mine și înaintea unui astfel de eveniment nu dormi. Ești ca la „priveghi”, înainte de ziua în care îl vei îngropa pe omul vechi din tine, urmând să vină în locul lui omul transformat și așezat în energie, din perspectiva Creatorului.

La curs, Georgeta Sultan ne-a condus spre noi înșine, direct către sursele blocajelor sau la zidurile limitărilor cu multă grijă, cu mare atenție, cu înțelegere și căldură. Cei care am participat la curs am devenit o echipă și ne-am susținut cu iubire și tenacitate unul pe altul!

La final când am plecat spre casă, toți aveam în ochi sclipiri de lumină ce izvorau din conștientizare și libertate! Mulțumesc, Georgeta! Ceea ce ai realizat tu sunt lucrări fine de modelare ale sufletului pe care le faci cu multă măiestrie, cu mare dăruire și iubire pentru oameni. Acesta este un DAR, este DARUL TĂU special, pe care Dumnezeu ți l-a încredințat și tu îl împarți cu noi”!

„Georgeta, tu ești o minune! Ești fantastică! Ești fenomenală! Oameni buni, cu toții suntem minunați, dar gândiți-vă puțin, reluați cursul cu ochii minții. Și observați cum Georgeta punea punctul pe i la fiecare persoană pe care a lucrat?! Ați observat cum cu răbdare și tenacitate demola rezistența noastră?! Dragilor, eu sunt varianta cea mai bună a mea de cand exist în viața asta, datorită profunzimii acestui curs, datorită conștientizărilor realizate în aceste două zile, datorită dedicării, perseverenței, intuiției și iubirii dovedite de Georgeta față de noi toți ca un întreg și față de fiecare în parte!! Mie mi-a adus CLARITATE! Acum simt în toate celulele mele că îmi doresc un partener de viață! Acum știu ce vreau și ce să fac pentru a obține ce vreau! Sunt ca un fluture ce zboară din floare în floare, cu dorința nebună de a se opri pe aceea care reprezintă acel partener: The One and only! Câte blocaje am rezolvat și câte convingeri nefolositoare am extras”!

Carmen R.

„Undeva cândva erau o grămadă de frici, temeri, nemulțumiri, neclarități, umbre și convingeri. Cursul Theta Healing a apărut din dorința de schimbare, de a conștientiza și modifica structura, amprenta celulelor, soluționa conflictele, de a mă bucura de darurile divine. Lucrul la cursuri, dar și în sesiunile private au adus în viața mea lumină și eliberări. Cursul Partenerul Tău și tu este o încununare a realității, o punere în practică prin exerciții și observare, de trezire a eului, de recunoaștere a sinelui, de valorizare a „regelui și a reginei”, eliberare a blocajelor și concepțiilor greșite. Am de lucru, dar sunt motivată prin rezultatele pe care le observ. Vin cu mare drag la cursurile tale, pe care le dăruiești cu suflet și pasiune! Te îmbrățișez, cu mult drag”!

Carmen D.

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.