vizualizare – a deveni observatorul

Fiecare vizualizeaza. Anumite persoane gandesc ca asta inseamna sa vezi in spatele ploapelor. Acesta e gresit. Locul unde se vor “vedea” vizualizarile este acelasi loc unde revedem amintirile noastre. Totodata anumite persoane numesc aceasta “a simti”. O persoana poate spune “simt o pata pe ficatul tau” . Aceasta este forma de vizualizare si ar fi bine ca persoanele sa dezvolte aceasta abilitate. Adesea, persoanele confunda intre “a simti” si a vedea.

Daca simtiti o culoare verde, atunci o vizualizati.Vizualizarea este o actiune pe care o facem in fiecare moment al zilei. 90% din impulsurile senzoriale ale creierului sunt vizuale, asa cum tot vizuale sunt cel putin jumatate din amintirile noastre. Planificam si ne conducem viata potrivit imaginilor furnizate de “ochii mintii”. Vizualizam in mod constant chiar daca suntem constienti sau nu. Aceasta activitate are un loc foarte important in viata fiecaruia. Cand stabiliti o destinatie care este familiara sau nu, mintea voastra isi imagineaza drumul si locul. Inainte de a ajunge intr-un loc in care nu ati mai fost, intai planificati drumul. Cum? Utilizand imaginatia voastra. Utilizati abilitatile de vizualizare. Daca cineva va cere indicatii cum sa ajunga intr-un anumit loc, descrieti drumul de parcurs, in timp ce il vizualizati in imaginatia voastra.

 Cand hotarati sa tundeti iarba, sa pregatiti cina, sa cumparati o rochie noua sa povestiti o gluma sau un film imaginatia voastra si vizualizarea intra in joc.” Ochiul mintii’’ este in miscare constanta.
IMAGINATIA NASTE CREATIE. Dam exemplu “visarii cu ochii deschisi”. Ne imaginam scene si actiuni dintr-un film in mintea noastra. In momentul in care visam cu ochii deschisi pentru noi acel vis devine real. Daca repetam acelasi vis cu ochii deschisi pentru o perioada de timp, aceasta va deveni o obisnuinta. Putem sa incepem sa credem si sa-l acceptam ca real, in special cand intervin emotii puternice. A te astepta ca viziunea sa devina realitate e mult mai mult decat un simplu act de vizualizare. E actul de creatie. 
        A DECIDE CEVA CARE VREM INTR-ADEVAR SA SE INTAMPLE SI VIZUALIZANDU-L CU CONCENTRARE, CREDINTA SI DORINTA, VA FACE SA INTRE IN ACTIUNE O MARE PUTERE.

Crearea realitatii prin vizualizare este un proces natural pe care noi toti il utilizam inconstient. Si gandurile care ne trec prin minte creaza viata noastra. E doar perceptia imaginatiei si a realitatii care creaza confuzii in anumite persoane. Imaginea pe care o vedeti cu ochiul mintii cand vizualizati un apus, o noapte instelata, sau amintirea unui eveniment trecut este acelasi instrument mental utilizat in THETA HEALING. Inchideti ochii si “priviti “ panorama unui loc natural. E in acelasi loc unde vedem interiorul corpului in timp ce ne proiectam constiinta cu comanda. Pe masura ce practicati si deveniti experti in aceasta abilitate o utilizati pentru a vedea in corp si pentru a percepe dificultatile persoanei pe care o “cititi” in orice sector al vietii sale. Acest lucru va va transforma intr-un instrument al Creatorului. Dezvoltarea vizualizarii e simpla , odata ce v-ati familiarizat cu aceasta abilitate. Practicand aceasta tehnica toate abilitatile intuitive se vor dezvolta. Abilitatea de a percepe, de a auzi, de a vizualiza se va dezvolta in sincronicitate una cu cealalta. Creierul este ca un muschi . Cu cat il dezvoltam cu atat devine mai bun. Cu cat ne conectam mai mult cu Creatorul vom deveni mai buni in a vedea in interiorul corpului, in a face vindecari si in a observa. Odata CONECTATI CU CREATORUL IMAGINATIA DEVINE REALA.

Nu exista incapacitate de vizualizare . Cand efectuati o viziune indepartata in corpul unei persoane si aveti dificultati de vizualizare ceea ce ar insemna ca sunteti prea aproape sau prea departe de zona pe care o observati. Miscati-va mintea ca obiectivul unui aparat de fotografiat apropiindu-va sau departandu-va pentru a vedea zona cu mai multa claritate. A cunoaste anatomia umana poate reduce confuzia in ceea ce observam in corp . Familiarizarea cu anatomia umana nu trebuie sa dea mintii voastre o scuza a incapacitatii de a vedea in regatul interior al corpului uman.

In calitate de practicanti e important sa inveti abilitatea de vizualizare pentru a aduce Vindecari in realitate. Observati vindecarea.

Fragment din cartea Viannei Stibal “Theta Healing”

About Author

Georgeta Sultan

Instructor THetaHealing® certificat de Vianna Stibal in 2011, cu peste 150 de cursuri predate in Romania. Terapeut cu experienta in aplicarea tehnicii Dig Deeper. Experta in identificarea cauzelor spirituale ale bolilor si problemelor existentiale. Cunoscatoare a Medicinii Germanice din perspectiva Recall Healing®. Aplica in terapie si psihogenealogia.

Leave a Reply