Vrei să-ți ofer mai mult sprijin în evoluția ta spirituală?

Sesiuni 1 la 1 cu Georgeta Sultan

programează o sesiune

Ce pot face pentru tine?

 

Te simți destul de rău acum pentru a face niște schimbări sau ai prefera să mai aștepți până când te vei simți și mai rău?

Îmi pot imagina că ultimele luni, sau chiar ani, au fost grele pentru tine, că ai simțit că te confrunți cu prea multe provocări, atât la nivel personal, cât și la nivel profesional, că totul a devenit copleșitor și te simți destul de rău, altfel nu ai fi aici.

Se spune că în fiecare noapte, un câine urla în blocul vecin. Noapte de noapte! La un moment dat, vecinii supărați au mers la ușa stăpânului câinelui pentru a afla care e motivul pentru care urlă câinele. Stăpânul a spuns calm: -„pentru că stă pe un cui”. Oamenii mirați întrebă, – „bine, bine, de ce nu se ridică dacă-l doare”? Atunci, veni răspunsul indiferent al stăpânului: – „probabil, nu-l doare destul de tare”!

Ce pot face eu pentru tine?

În primul rând, te voi asculta cu mare, mare atenție pentru a putea pune cap la cap poveștile tale de viață, pentru a găși numitorul comun, cel care ne va duce spre tiparul inconștient care îți generează dificultățile în viață.

După cum știi, tiparele se formează în cei șapte ani de acasă, cele mai multe în anii în care nu stapaneai limbajul, nu puteai exprima ceea ce simțeai, și nu, pentru că nu puteai vorbi, neapărat, ci pentru că nu cunoșteai conceptele. În acea perioadă nu conta ce ți se spunea, cât conta modul în care ți se spunea, de aceea, ai fi putut să crezi despre tine lucruri nu tocmai bune, să ți le asumi și cu timpul să le consolidezi .

Plecând de la situația actuală care te intrigă sau nemulțumește vom ajunge în trăirile copilăriei pentru a te ajuta să traduci stările pe care le trăiai atunci. Da, putem ajunge și la întâmplările de pe vremea când erai în pântecul mamei tale, și chiar înainte. Energia vindecării va crea un flux care ne va ajuta să atingem exact acele întâmplări cauzatoare de înțelegeri greșite.

Vom aplica, apoi, instrumentele ThetaHealing, exact ca un chirurg, îndepărtând ce nu mai folosește, asanând zonele afectate și plantând noi și benefice sentimente. Vom elibera prin iertare și alte proceduri specifice persoanele implicate în suferințele tale și vom tămădui relațiile cu acele persoane.

Vom stabili împreună dacă este necesar să ne mai întâlnim și când.

Ce pot face pentru tine?

Imi pot imagina ca ultimele luni, sau chiar ani, au fost grele pentru tine, ca ai simțit ca te confrunti cu prea multe provocari, atat la nivel personal, cat si la nivel profesional, altfel nu ai fi apelat la un ajutor.

Se spune ca in fiecare noapte un caine urla in blocul vecin. Noapte de noapte. La un moment dat vecinii suparati au mers la usa stapanului cainelui pentru a-l intreba de ce urla. Stapanul a raspuns calm: -„sta pe un cui”. Oamenii mirati intreaba, – „de ce nu se ridica daca-l doare”? Atunci, veni raspunsul indiferent al stapanului: – „probabil, nu-l doare destul de tare”!

Ce pot face eu pentru tine? In primul rand te voi asculta cu mare, mare atentie pentru a putea pune cap la cap povestile tale de viata, pentru a gasi numitorul comun care ne va duce spre tiparul inconstient care iti genereaza dificultatile in viata.

Dupa cum stii, tiparele se formeaza in cei sapte ani de acasa, cele mai multe in anii in care nu stapaneai limbajul, nu puteai exprima ceea ce simteai, nu pentru ca nu puteai vorbi, neaparat, ci nu cunosteai conceptele. In acea perioada nu conta ce ti se spunea, cat modul in care ti se spunea, de aceea, ai fi putut sa crezi despre tine lucruri nu tocmai bune, sa ti le asumi si sa le consolidezi cu timpul.

Plecand de la situatia actuala care te intriga sau nemultumeste vom ajunge in trairile copilariei pentru a te ajuta sa traduci starile pe care le traiai atunci. Da, putem ajunge si la intamplarile de pe timpul cand erai in pantecul mamei tale, si chiar inainte. Energia vindecarii va crea un flux care ne va ajuta sa atingem exact acele intamplari cauzatoare de intelegeri gresite.

Vom aplica, apoi, instrumentele ThetaHealing, exact ca un chirurg, indepartand ce nu mai foloseste, asanand zonele afectate si plantand noi si benefice sentimente.

Vom elibera prin iertare si alte proceduri specifice persoanele implicate in suferintele tale si vom tamadui relatiile cu acele persoane.

Vom stabili impreuna daca este necesar sa ne mai intalnim si cand.

Cum funcționează

  • Durata: 90 minute
  • Locul de desfasurare : zoom sau telefon in functie de cum ai optat.

  • Ce e necesar? Avem nevoie de onestitate, deschidere, dorinta de vindecare.

  • Costul unei ședințe este de 400 lei
  • Programarea este confirmata definitiv in urma platii.

programează o sesiune

cursuri theta healing

vezi toate cursurile