90 minute

Imi pot imagina ca ultimele luni, sau chiar ani, au fost grele pentru tine, ca ai simțit ca te confrunti cu prea multe provocari, atat la nivel personal, cat si la nivel profesional, altfel nu ai fi apelat la un ajutor.

O poveste auzita acum 20 de ani. Atunci doar ii intuiam sensul.

Se spune ca in fiecare noapte un caine urla in blocul vecin. Noapte de noapte. La un moment dat vecinii suparati au mers la usa stapanului cainelui pentru a-l intreba de ce urla. Stapanul a raspuns calm: -„sta pe un cui”. Oamenii mirati intreaba, – „de ce nu se ridica daca-l doare”? Atunci, veni raspunsul indiferent al stapanului: – „probabil, nu-l doare destul de tare”!

Ce pot face eu pentru tine? In primul rand te voi asculta cu mare, mare atentie pentru a putea pune cap la cap povestile tale de viata, pentru a gasi numitorul comun care ne va duce spre tiparul inconstient care iti genereaza dificultatile in viata.

Dupa cum stii, tiparele se formeaza in cei sapte ani de acasa, cele mai multe in anii in care nu stapaneai limbajul, nu puteai exprima ceea ce simteai, nu pentru ca nu puteai vorbi, neaparat, ci nu cunosteai conceptele. In acea perioada nu conta ce ti se spunea, cat modul in care ti se spunea, de aceea, ai fi putut sa crezi despre tine lucruri nu tocmai bune, sa ti le asumi si sa le consolidezi cu timpul.

Plecand de la situatia actuala care te intriga sau nemultumeste vom ajunge in trairile copilariei pentru a te ajuta sa traduci starile pe care le traiai atunci. Da, putem ajunge si la intamplarile de pe timpul cand erai in pantecul mamei tale, si chiar inainte. Energia vindecarii va crea un flux care ne va ajuta sa atingem exact acele intamplari cauzatoare de intelegeri gresite.

Vom aplica, apoi, instrumentele ThetaHealing, exact ca un chirurg, indepartand ce nu mai foloseste, asanand zonele afectate si plantand noi si benefice sentimente.

Vom elibera prin iertare si alte proceduri specifice persoanele implicate in suferintele tale si vom tamadui relatiile cu acele persoane.

Vom stabili impreuna daca este necesar sa ne mai intalnim si cand.Durata: 90 minute


Locul de desfasurare : zoom sau telefon in functie de cum ai optat.


Ce e necesar? Avem nevoie de onestitate, deschidere, dorinta de vindecare.

Costul unei sedinte de 90 de minute este 400 lei pe care, ti-as fi recunoscatoare, daca ii transferi in unul din conturile de mai jos.


In cazul in care iti serveste factura la decontare, te rog, sa-mi scrii un email cu toate datele necesare pe georgeta.sultan@gmail.com.SULTAN GEORGETA PFA


RO24BTRLEURCRT0627802501 (EUR)  SWIFT:BTRLRO22

RO74BTRLRONCRT0627802501 (RON)

sau Revolut (0773993917)Daca nu te-ai programat deja, consulta orarul pentru a vedea daca te poti sincroniza. Iti trebuie curaj sa infrunti rezistentele obisnuintei emotionale, chiar daca aceasta obisnuinta este dureroasa. vezi povestea de mai sus.
ITI MULTUMESC PENTRU INCREDERE!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.