Aduna minim 10 persoane, gaseste o sala accesibila, primitoare, curata, eventual o sala de cursuri spirituale unde sa ne putem desfasura activitatea in cele 3 zile. Sunt necesare doar scaune comode.
Pe durata cursului oferim apa, fructe si seminte crude.

Suna-ma la 0773993917 sau scrie-mi la georgeta.sultan@gmail.com pentru a stabili recompensa care iti revine pentru implicarea ta in organizarea evenimentului.

Suntem de acord cu totii ca traind in planul dualitatii, in care tot ceea ce exista este pus in evidenta de opusul lui. Suntem de acord ca pentru a primi ceva e necesar sa dam ceva in schimb.
Pentru ca subconstientul nostru abstract sa integreze un nou concept , e nevoie sa intreprindem o actiune concreta. Este necesar un schimb energetic. Subconstientul are nevoie sa inteleaga ca acest schimb s-a efectuat. Acesta este o cantitate de energie implicata care poate fi perceputa de mintea subconstienta numai dupa ce a fost identificata de mintea constienta in planul concret. De cele mai multe ori aceasta energie este constituita de bani, dar poate fi si de alte lucruri care sa aiba valoarea energetica implicata egala cu valoarea energetica primita. Cine stabileste acest lucru? De comun acord!

Pretul cursul este stabilit, de regula, intre 500 si 650 lei. Daca persoanele au profitat de promotia care, de obicei, este oferita cu cateva saptamani inainte, si s-au inscris in conditiile cerute de promotie, vor plati pretul mai mic. Cu cat ne apropiem de data programata, cu atat ne apropiem si de pretul mai mare. Cu cat nivelul nostru de implicare este mai mare cu atat pretul platit ca si energie condensata este mai mic.
Sunt convinsa ca nu intamplator acest mesaj a ajuns la tine, iar colaborarea noastra este deja decisa la nivel vibrational. Pentru ca eu cred in legea rezonantei, stiu ca ne vom bucura de o frumoasa colaborare, care va dura atata timp cat simtim ca suntem pe aceeasi frecventa, atata timp cat ne bucura si ne imbogateste spiritual pe fiecare.

Iti multumesc si astept chemarea ta!! Pana ne vom intalni , Dumnezeu sa te tina cu blandete in palma Lui.
Georgeta Sultan
Instructor certificat ThetaHealing

DSC016881-300x174

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.