Ce se întâmplă atunci când cuiva “îi merge bine,” fie că este vorba de nivelul psihologic, fizic sau emoţional?
Ce se întâmplă dacă această persoană este capabilă să se conecteze din nou cu lumina lui / ei interioară proprie, la Sinele său mai înalt ? Această conectare are un efect de vindecare la nivelul tuturor straturilor sinelui – nivelul emoţional, fizic şi mental.
Ce caută fiecare persoană într-un vindecător sau profesor este un spaţiu de energie care să îi permită să se reconecteze la propria lui lumină interioară, partea din el/ea care ştie şi înţelege.
Profesorul sau vindecătorul este capabil să ofere acest spaţiu, deoarece el a făcut deja această conexiune interioară.
Vindecătorul are o frecvenţă la dispoziţie, o vibraţie energetică, care conţine soluţia la problema clientului său.
 A fi un vindecător sau profesor înseamnă să conţii frecvenţa energetică a soluţiei în câmpul tău energetic şi să o oferi altcuiva.
Asta înseamnă, nimic altceva.
Practic acesta este un proces care poate avea loc fără cuvinte sau acţiuni.
Energia în sine pe care o aveţi ca profesor sau vindecător este cea care are efect de vindecare.
Energia voastră iluminată este cea care îi deschide cuiva posibilitatea să-şi “amintească” ceea ce ştie deja, pentru a se conecta la propria sa lumină interioară, la intuiţia sa.
Această reamintire, această conexiune este cea care face ca vindecarea să aibă loc.
Orice vindecare este de fapt o auto-vindecare.
Aşadar, a vindeca sau a învăţa nu are de fapt nimic de a face cu talentele sau cunoştinţele specifice care pot fi învăţate din cărţi sau luate din cursuri.
Puterea de vindecare nu poate fi obţinută prin ceva exterior.
Este vorba despre “frecvenţa soluţiei” care este prezentă în câmpul vostru energetic ca urmare a creşterii voastre interioare proprii şi a clarităţii conştiinţei.
Adesea ca învăţători şi vindecători, sunteţi cu toţii încă implicaţi în procesele propriei creşteri personale.
Totuşi, există părţi din câmpul vostru energetic, care au devenit atât de clare şi pure, încât ele pot avea un efect vindecător asupra altora.
Este esenţial să înţelegeţi că acest efect nu este ceva pentru care trebuie să munciţi din greu ca să-l obţineţi.
Clientul este cel care decide dacă asimilează sau nu energia pe care i-o oferiţi, dacă voi îi permiteţi acest lucru.
Este alegerea clientului.
Voi i-o oferiţi prin ceea ce sunteţi, prin “a fi acolo” pentru ceilalţi.
Nu prin aptitudinile sau cunoştinţele pe care le-aţi învăţat de la oricine altcineva aveţi o influenţă de vindecare, ci pur şi simplu prin cine sunteţi voi, prin drumul interior pe care aţi călătorit.
 Puteţi să-i ajutaţi cu adevărat pe alţii mai ales în  sfera de acţiune a acelor probleme emoţionale prin care aţi trecut voi înşivă la un nivel profund .
Lumina voastră în aceste sfere de acţiune străluceşte ca un far pentru oamenii care sunt încă blocaţi în aceste probleme, chemându-i blând să iasă din ele.
În domeniile în care v-aţi vindecat singuri de rănile şi durerile voastre profunde aţi devenit adevăraţi maeştri, c
ei a căror înţelepciune este bazată pe cunoaştere interioară şi pe o experienţă autentică.
Auto-vindecarea, asumarea responsabilităţii pentru rănile voastre interioare şi învăluirea lor în lumina conştiinţei voastre, este cheia pentru a deveni un profesor şi vindecător.
Abilitatea de a vă vindeca singuri este cea care vă face lucrători ai luminii.
Aceasta creează “energia soluţiei” în fiinţa voastră, care oferă altora o poartă către propria lor putere de auto-vindecare.
Atunci când vă trataţi clienţii sau îi ajutaţi pe oamenii din jurul vostru, voi adesea  le “citiţi” energia; vă acordaţi la ei în mod intuitiv atunci când îi ascultaţi, le daţi sfaturi sau îi trataţi folosind metode de vindecare energetice.
Cu toate acestea, clientul sau persoana cu care lucraţi este la fel de ocupată să vă “citească” pe voi.
Aşa cum voi vă acordaţi la energia lor, ei, în mod conştient sau inconştient,vă absorb energia.
Ei simt intuitiv dacă ceea ce voi spuneţi sau faceţi este în acord cu voi înşivă, dacă se potriveşte cu ceea ce voi radiaţi, vibraţia energiei voastre.
 Ei simt cine sunteţi dincolo de cuvintele şi acţiunile voastre.
În citirea voastră de către client se produce un real progres.
Atunci când clientul se simte liber şi în siguranţă în prezenţa voastră, atunci când se simte înconjurat de un tip de conştiinţă care îi permite să aibă încredere în cunoaşterea lui interioară, atunci tot ceea ce îi spuneţi sau faceţi dobândeşte calitatea de vindecare.
Când cuvintele şi acţiunile voastre sunt susţinute de către cine sunteţi, ele devin purtătoare de lumină şi iubire, care pot să-l ducă pe clientul vostru în propriul lui centru de lumină şi iubire.
Ori de câte ori cineva vă cere sincer ajutorul, această persoană este deschisă către energia voastră în aşa fel încât să poată fi atinsă de partea cea mai pură şi mai clară din voi.
Această parte din voi nu este rezultatul cărţilor pe care le citiţi sau din abilităţile pe care le-aţi dobândit, ea este rezultatul unei alchimii personale, o transformare personală a conştiinţei, care poartă marca voastră unică.
Aş dori să subliniez cu tărie acest lucru, deoarece se pare că există o tendinţă printre lucrătorii în lumină (oameni care prin natura lor simt un impuls puternic în a-i ajuta pe alţii) să continue să caute o nouă carte, o nouă metodă, o nouă abilitate care pot să-i ajute să fie un profesor sau vindecător mai bun.
Adevărata vindecare este atât de simplă.
Când am trăit pe pământ, am transmis o anumită energie prin ochii mei. Ceva se revărsa prin ochii mei şi a avut un efect de vindecare imediată asupra persoanelor care au fost deschise la aceasta. Nu a fost un truc magic sau o abilitate unică aflată în proprietatea mea.
Eram în contact cu sursa mea interioară a adevărului.
 Am radiat in mod natural lumina divină şi iubirea care au fost mostenirea mea – la fel cum sunt şi mostenirea voastră – şi am atins celelalte fiinţe vii cu ea.
 La fel este şi cu voi. Voi nu sunteţi diferiţi de mine.
Aţi mers pe acelaşi drum interior şi aţi trecut prin aceleaşi încercări şi necazuri care v-au dus în cele din urmă în acelaşi punct în care m-au dus şi pe mine atunci când am trăit pe pământ.
 Aţi devenit conştienţi, fiinţe Christice.
Energia Christică este destinul vostru spiritual şi voi integraţi gradual această energie în existenţa voastră de zi cu zi.
Christul din voi este cel care vindecă şi călăuzeşte ca o consecinţă firească a ceea ce este energia Christică.
Prea adesea vă ide
ntificaţi încă cu a fi ucenicul sau elevul care stă la picioarele unui profesor şi ascultă şi întreabă şi caută.
Dar eu vă spun că timpul de a fi elevul a trecut. A sosit timpul să vă revendicaţi măiestria voastră.
Este timpul să vă încredeţi în Christul din voi şi să aduceţi această energie în manifestarea realităţii voastre de zi cu zi.
Mesaj transmis de Jeshua prin Pamela Kribbe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.