Un motiv sa porti inelele

PROPRIETATILE ENERGETICE ALE AURULUI SI ARGINTULUI

Aurul si Argintul au fost considerate intotdeauna metale pretioase aducatoare de bogatie si noroc. Se pare totusi ca semnificatiile acestora sunt cu mult mai profunde decat cele cunoscute si portul acestora ar trebui sa aiba de fapt valoare energetica si nicidecum sa fie considerate un semn al avutiei. Cert este ca indiferent de scopul purtarii lor, pe langa faptul ca aduce o nota estetica placuta, acestea influenteaza subtil purtatorul. In trecut se acorda o mare atentie asortarii acestor doua metale si functie de degetul pe care era purtat un inel, persoana putea induce modificari de biocamp, uneori chiar in scopul vindecarii. Este adevarat, atat aurul, cat si argintul pot vindeca, pentru ca sunt metale regale. In astrologie, aurul este asociat cu soarele si reprezinta fortele vitale regeneratoare masculine, pe cand argintul, care reprezinta luna, regleaza si echilibreaza meridianele energetice. Contrastul dat de calitatile energetice ale acestora este atat de puternic incat sunt rare cazurile in care cele doua metale sa fie purtate pe acelasi deget sau chiar pe aceeasi mana, din cauza lipsei de estetic. Totusi, cazurile rare de combinare a celor doua confirma exceptia, fapt verificat la persoanele care sufereau de diverse afectiuni datorita blocajelor energetice si care au avut placuta surprindere sa-i descopere efectul pozitiv. Dar sunt si cazuri in care anuimite persoane isi pot modifica polaritatea corpului in negativ, datorita combinarii gresite a inelelor (nu este cazul medalioanelor), cum ar fi portul argintului pe mana dreapta si a aurului pe stanga, ceea ce este o greseala. Cum partea stanga a corpului, inclusiv mana stanga este reprezentata de forta energetica feminina, iar dreapta de cea masculina se stie ca acestea se vor armoniza cu corpul numai daca sunt purtate corect. O importanta deosebita o au si degetele.

Astfel, un inel purtat pe DEGETUL MARE- (Venus) poate armoniza energiile sexuale si aduce noroc in dragoste in cazul sexului slab, mai ales daca este argint.

Pe ARATATOR- (Jupiter) creaza oportunitati financiare, aduce putere de asimilare si concentrare si regleaza functiile hepatice.

Pe MIJLOCIU-(Saturn) Aduce stabilitate, favorizeaza consolidarea relatiilor sociale si sentimentale. Are si deosebita calitate de a regenera tesutul osos, favorizand depunerea calciului. Se recomanda celor care au suferit fracturi.

Pe INELAR- (Soare), in special de catre barbati (AUR) da masculinitate, virilitate si are rolul de a intari vointa. ARGINTUL aduce fertilitate, pentru ambele sexe si are rolul de a regla functiile endocrine. Pe DEGETUL MIC- (Mercur) aduce putere de concentrare, faciliteaza castigurile si inlesneste procesul de comunicare. Atat creierul, plamanii, cat si inima isi gasesc corespondenta pe acest deget. Este recomandat tuturor persoanelor care sufera de una din afectiunile organelor indicate.

About Author

Leave a Reply