ThetaHealing este o tehnologie care

La ce imi foloseste cursul ThetaHealing?

La ce imi foloseste cursul ThetaHealing?

ThetaHealing este o tehnologie, pe  care mai devreme sau mai tarziu tot vei decide sa o intelegi si sa o pui in aplicare.  In varianta propusa de fondatoarea ei ori sa o integrezi in ceea ce practici deja. Cu totii va trebui sa ne disciplinam gandurile, emotiile si trairile din cauza ca viteza de manifestare creste pe zi ce trece. Rapiditatea cu care materializam ne va determina mai devreme sau mai tarziu sa invatam  o tehnica.  Este necesar  sa identificam tipare inconstiente de gandire pentru ca ne vom satura sa traim realitati inconfortabile. Cel mai bun lucru de facut este sa invatam sa schimbam programele noastre inconstiente. Iar una dintre cele mai rapide metode este ThetaHealing. Investind o cantitate de energie in asimilarea acestei tehnici ne va scuti de pierderi ulterioare generate de programe de saracie sau programe de pierdere, programe ce pot fi scoase la timp, inainte ca ele sa se manifeste. Si daca ele deja se manifesta cu atat mai mult.

Este de ajuns sa fac un curs?
Dupa cursul de baza vei intelege daca da sau nu.

Uneori nici nu ne dam seama din ce ne-a scos faptul ca am facut cursul si am invatat tehnica. Nici nu stim ce am evitat inlocuind niste convingeri sau insufland niste sentimente in timpul cursurilor.

Cursul avansat ne scuteste nu doar de experiente in aceasta viata ci ne scuteste de reincarnari repetate. Daca nu am trait experienta de „a fi o  mama buna” in aceasta viata, va trebui sa ma reincarnez pentru a experimenta acest sentiment. Cu ThetaHealing il pot insufla din perspectiva divina fara ca sa fi facut experienta fizica. Astfel, sufletul  sa se ocupe de virtuti dincolo de rolurile pe care egou-l nostru trebuie sa le joace, viata dupa viata, pentru a fi satisfacut.  Acum nu mai este nevoie de o viata de om sa iti testezi virtutile ci avand la indemana un instrument ca ThetaHealing, sa poti sa ti le asumi, in sfarsit, trecand la urmatorul pas spiritual.

Cursul ThetaHealing este o scurtatura pentru evolutia spirituala

De aceea, acum sau mai tarziu, cursul ThetaHealing ar putea fi pentru tine, o scurtatura pentru evolutia spirituala. Tu hotarasti daca doresti sa iti intelegi rostul in aceasta incarnare.Ori ramai purtat de programele tale inconstiente, care nici macar nu sunt ale tale, doar ca le-ai insusit in momentul in care ti-ai ales corpul, familia, poporul. Dupa care urmeaza sa desfaci urzeala acestei alegeri experienta cu experienta.  Asculta-ti Sinele care demult te indeamna sa inveti sa cresti folosind tehnologia pusa la indemana.. Pentru ca nu intamplator, pe planeta in acest moment sunt accesibile atat de multe tehnici si metode.
Avem sansa sa intelegem, sa identificam, sa schimbam, sa ne transformam si sa evoluam.

Te astept cu drag la cursurile noastre programate in tara.
Georgeta si Ovidiu

About Author

Georgeta Sultan

Instructor THetaHealing® certificat de Vianna Stibal in 2011, cu peste 150 de cursuri predate in Romania. Terapeut cu experienta in aplicarea tehnicii Dig Deeper. Experta in identificarea cauzelor spirituale ale bolilor si problemelor existentiale. Cunoscatoare a Medicinii Germanice din perspectiva Recall Healing®. Aplica in terapie si psihogenealogia.

2 Comments

 • ali

  nu am inteles fundamentul spiritual PE care se bazeaza.

  • 12:40 - 3 septembrie 2016

  • admin

   Ce intelegeti prin fundamentul spiritual?

   • 13:41 - 2 mai 2017

Leave a Reply