Lună Nouă în Vărsător

Lună Nouă în Vărsător

Pe 11 februarie 2021 avem o Lună Nouă la 23 ° în Vărsător. 

 

Cu un record de 6 planete în Vărsător, această Lună Nouă este atât cât se poate avea de Vărsător!

Până în decembrie anul trecut am avut zero planete în Vărsător. Saturn, Jupiter și Pluto erau toate în Capricorn.

Cu toate acestea, odată cu trecerea lui Jupiter și Saturn în Vărsător la sfârșitul anului 2020, energia s-a mutat complet: de la Pământ, Capricornul condus de reguli, la Aer, inovație-umanitar-social, Vărsător.

Poate că ați observat deja schimbarea … dar s-ar putea să fiți încă nesiguri în legătură cu ce înseamnă această energie Vărsător și cum vă influențează pe voi și pe harta voastră natală.

Un lucru este sigur: de Lună Nouă veți descoperi!

Cu 6 planete în Vărsator este o incredibilă amplificare asupra temelor Vărsatorului: reformă socială, inovație, grupuri și comunitate, libertate asupra restricțiilor, deschidere mentală, umanitarism.

Vărsătorul – cunoașterea pentru oameni.

Mai mult decat orice, Vărsătorul vrea să aducă cunoașterea în lumină la un număr cât mai mare posibil de persoane.

Grupuri de persoane își unesc forțele pentru a crea sisteme mai bune pentru societăți mai bune. Asemenea aducătorului de apă care varsă apa înțelepciunii, în era Vărsătorului, adevărul nu mai poate fi ascuns și acoperit.

Vărsătorul e un semn fix, deci e unul care acționează. Daca vrem o societatea mai bună, în era Vărsătorului, trebuie să ne unim forțele și să acționam concret pentru a face ca lucrurile să se întâmple.

Dacă în Capricorn statul/guvernul/marile instituții erau la conducere și aveau puterea,

… în Vărsător, noi, poporul, avem puterea, cu oportunitățile și obligațiile care derivă de aici.

Dacă nu ne place un aspect în particular, trebuie să facem ceva în ceea ce-l priveste. Uneori schimbarea sosește când ne razvrătim vechilor reguli  în încercarea de a le schimba.

Alteori, semnifică a face lucruri mici care transformă societatea noastră intr-un loc mai bun: a ne ajuta vecinii aflați în nevoie sau a nu fi risipitori, a cumpăra doar alimentele pe care le consumăm.

Luna Nouă în Vărsător – un nou început Vărsător.

Fiecare Lună Nouă este un început nou. O Lună Nouă cu 6 planete în Vărsător înseamnă un MARE Vărsător nou început. In funcție de unde este Lună Nouă în tema voastră natală.

Dacă este în casa a 2-a poate sosi cu o sursă noua de venit, daca pică în a 4-a , cu o casă nouă, în a 6-a cu un nou loc de muncă, în a 7-a cu o nouă relație, etc.

Un alt lucru interesant al Lunii Noi din 11 februarie 2021, avem o conjuncție triplă între Mercur retrograd, Venus și Jupiter.

Venus în conjuncție cu Jupiter e un semn incredibil de pozitiv pentru Lună Nouă, pentru că conjuncțiile Venus – Jupiter promovează creșterea, sentimente pozitive și sensul apartenenței.

În timp ce opoziția Saturn – Uranus e aproape exactă, Venus în conjuncție cu Jupiter e un suflu de aer proaspăt care ne insuflă optimism și aprecierea lucrurilor bune din viața noastră.

 Conjuncția Mercur retrograd cu Venus și Jupiter va face posibil integrarea profundă a intuițiilor la un nivel personal.

Lună Nouă în vărsător este ocazia noastră pentru a descoperi ce contează cu adevărat pentru noi în această Nouă Eră a Vărsătorului și care este rolul pe care vrem să-l jucam în noua societate. O temă la care am asistat cu toții în trecerea de la Pământ la Aer, a fost accelerarea activităților online, învățării și interacțiunilor cotidiene.

Multe dintre aceste schimbări au sosit într-un mod dur – cu multe persoane care și-au pierdut locurile de muncă, veniturile și persoane dragi.

Intr-o notă pozitivă, pandemia ne-a dat oportunitatea de a găsi noi căi de creștere și de exprimare de sine. Schimbarea pe cât de incomodă poartă întotdeauna spre oportunități.

Întrebarea la care toți trebuie să răspundem de Lună Nouă în  Vărsător este:

Ce rol vreau să joc în această Nouă Lume a Vărsătorului?

Mercur (capacitățile noastre, comunicarea gândirii)

Venus (valorile noastre, sentimentele și talentele noastre)

Jupiter (societatea și grupurile de persoane) pentru a ajuta să găsim cele mai bune moduri și răspunsuri posibile pentru a merge înainte.

Mercur retrograd – deci, găsiți răspunsuri în interiorul vostru. Nu are importanță ce fac alții sau ce oportunități aleg. Aveți nevoie să vă găsiți modul vostru unic de a merge înainte.

Lucrul bun al oricărui început este ca o foaie alba. Puteți literalmente scrie orice doriți fără să fiți legați de moștenirea trecutului.

  Și Lună Nouă în Vărsător ce se îdreaptă spre viitor este cea mai bună ocazie pentru a o face!

 

SURSA

About Author

Leave a Reply