); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');

Lucrul cu sentimentele

Lucrul cu sentimentele

O tehnica puternica in Theta healing este LUCRUL CU SENTIMENTELE. Se obtin schimbari cu o viteza incredibila. Poti invata rapid ce anume se simte cand esti iubit, onorat, respectat, nutrit, de asemenea, poti intelege cum e sa traiesti fara un sentiment negativ, creat de o obisnuinta, ca de exemplu :
“eu stiu cum e sa traiesti fara sa te simti oribil” .

La fel ca si cu lucrul cu Convingerile se Testeaza Energetic persoana pentru a se verifica daca sentimentul este sau nu, prezent sau daca a fost experimentat vreodata un anumit sentiment. Anumite persoane nu au perceput si nici experimentat in toata viata lor anumite sentimente. Poate pentru ca au fost traumatizate cand erau mici si nu au dezvoltat aceste sentimente sau le-au pierdut in drama acestei existente.

Sentimentele trebuie invatate.Anumite persoane ar trebui sa invete cum e sa traiesti anumite sentimente ca: bucuria, dragostea, a fi iubiti de cineva,a fi respectati, ce se simte cand esti bogat sau oricare alt sentiment pe care nu l-au trait, pentru a le da posibilitatea de a-l avea.Motivul pentru care anumite lucruri, cum ar fi sufletul pereche, a deveni bogati sau alte manifestari nu ajung in viata noastra, este pentru ca nu le cunoastem, nu exista setate in constientul nostru. Pentru a manifesta si a aduce ceva in viata noastra trebuie , in primul rand, sa experimentam care sunt sentimentele care le reprezinta.

Cu tehnica Theta healing se poate “download” energia unui sentiment in fiecare celula din corpul persoanei pe toate cele 4 nivele. O data ce persoana a primit sentimentul va fi pregatita pentru a crea schimbari in viata sa. Poti invata in cateva secunde, ceea ce se invata intr-o viata intreaga sau poate niciodata. Stii ce ar insemna sa traiesti fara incontrolabila nefericire, frica, furie, frustrare, sau un conflict? Asta nu inseamna ca nu o sa mai traiesti furia sau frica in momente cand o sa ai nevoie, doar ca, pur si simplu, nu o sa mai creezi situatii de frica , de furie sau conflict in viata ta.A trai cu sau fara aceste sentimente poate deveni o obisnuinta de viata, asa cum nu stim sa traim fara ele, putem sa nu stim cum se traieste cu adevarat cu ele.

Acestea sunt cateva din sentimentele pe care le putem afla cu Testul energetic daca le cunoastem, daca intra-devar le-am trait vreodata:

” inteleg ce se simte cand traiesti bucurie”
“inteleg ce se simte cand esti acceptat”
“inteleg ce se simte cand ierti”“inteleg ce se simte cand esti respectat complet”
“inteleg ce se simte cand ma iert pe mine insumi”
“eu stiu cum e sa fii fericit” “eu stiu cum e sa traiesti fara a fi nefericit”
“eu stiu cum e sa traiesti fara sa fii furios”.“eu stiu cum e sa traiesti fara sa te simti vinovat”

Tot ce poti face daca nu cunosti aceste sentimente, este sa ceri Creatorului prin tehnica thetahealing sa ti le faca cunoscute. Poti sa inveti instantaneu sentimente;ce se simte cand traiesti bucurie, ce se simte cand traiesti sentimentul compasiunii, cum sa ai compasiune pentru tine insuti, cum sa te iubesti pe tine insuti, ii poti ajuta pe altii, sa invete cum sa traiasca cu sentimente pozitive si fara sentimente negative.

CU THETA HEALING!

About Author

Georgeta Sultan

Instructor THetaHealing® certificat de Vianna Stibal in 2011, cu peste 150 de cursuri predate in Romania. Terapeut cu experienta in aplicarea tehnicii Dig Deeper. Experta in identificarea cauzelor spirituale ale bolilor si problemelor existentiale. Cunoscatoare a Medicinii Germanice din perspectiva Recall Healing®. Aplica in terapie si psihogenealogia.

Leave a Reply