); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');

Liberul arbitru, co-crearea si observatorul

Liberul arbitru, co-crearea si observatorul

”Liberul arbitru e convingerea ca umanitatea are puterea de a lua propriile decizii. Conotatia spirituala a liberului arbitru da persoanei autoritatea de a se conecta cu ceea ce percepe ca Dumnezeu – Creatorul. In Theta Healing avem liberul arbitru de a conecta aspectele Divinului din noi interioare si exterioare cu ceea ce se gaseste in afara noastra. Ne-au fost date instrumentele in sensul moral si al respectului pentru altii dar Creatorul ne iubeste pana in punctul de a ne lasa liberi de a alege oportunitatile pentru a experimenta bucuria in viata fara a interveni sau judeca. In timp ce ne miscam in aceasta existenta ne vin date oportunitati de a crea potecile noastre pentru a gasi Viata. Existenta noastra aici poate fi perceputa ca un minunat proces de invatare si explorare fizica, mentala si spirituala. Prin harul Co-crearii si al Sinergiei cu Dumnezeu ne-a fost data posibilitatea de a aduce Creatorul in realitatea noastra pentru a-i vindeca pe altii si pe noi insine, unindu-ne cu Creatorul si devenind observatori;
CAND CO-CREAM SUNTEM IN STADIUL THETA.

Cand suntem in in cea mai profunda unda theta deschidem portile pentru a crea vindecari, lecturi si manifestari. Si atunci este necesara observarea energiei vindecatoare a Creatorului pana ce procesul va fi terminat. In natura nu exista nimic pana nu este “vazut” sau pana cand nu suntem martorii acestuia. Mintea noastra nu accepta ceva ca real, decat dupa ce a fost fixat ca o viziune. Cand imaginea devine o viziune este acceptata de noi si de Creator. De aceea este important sa dezvoltam ABILITATEA DE A VIZUALIZA.”

vizualizare cu thetahealing

Fragment din cartea Viannei Stibal “Theta Healing”

About Author

Georgeta Sultan

Instructor THetaHealing® certificat de Vianna Stibal in 2011, cu peste 150 de cursuri predate in Romania. Terapeut cu experienta in aplicarea tehnicii Dig Deeper. Experta in identificarea cauzelor spirituale ale bolilor si problemelor existentiale. Cunoscatoare a Medicinii Germanice din perspectiva Recall Healing®. Aplica in terapie si psihogenealogia.

Leave a Reply