); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');

Fragmente de suflet

Fragmente de suflet

Un fragment de suflet este o bucatica de energie din forta vitala care a fost pierduta in intensele intalniri emotionale.Fragmentele de suflet se schimba la nivel istoric.Exista fragmente din forta vitala a cuiva pe care voi ati primit-o sau pe care ati dat-o altcuiva.Aceste schimburi de energie pot fi atat pozitive cat si negative. Fragmentele de suflet pot fi motivul pentru care ne gandim inca la cineva multi ani dupa ce ne-am despartit si suntem incapabili sa intrerupem acest contact in cel mai bun mod. De exemplu, daca ne gandim incontinuu la un ex partener poate fi un bun motiv, probabil, avem un fragment de suflet de la acea persoana. E bine de stiut ca nu e cu nimic gresit sa ne gandim la acea persoana, doar ca trebuie sa ne asiguram ca nu continuam sa-i dam puterea noastra sau  sa primim puterea acelei persoane. 
 
 
Bucati de suflet pot fi disparute sau schimbate in urmatoarele cazuri:

* odata cu moartea unei persoane iubite,  cu care amimpartasit multe experiente.
   * in casatorii sau relatii in care am daruit mult din noi insine.
   * cand o persoana e bolnava, constient sau inconstient, putem da ceva din noi insine in intentia noastra de a o vindeca.
   * in caz de violenta sau de abuz.
 
Acest exercitiu va produce consecinte extraordinare pentru forta noastra spirituala.Va ganditi inca la o relatie de dragoste de acum 10 ani? Puteti inca sa aveti cu voi un fragment de suflet de la acea persoana. De aceea, exista doua procese: unul cand toate fragmentele de suflet apartinand altei persoane sunt eliberate, curatate si restituite persoanei respective; si un altul cand toate fragmentele de suflet pe care le-am lasat altora, vor fi eliberate, curatate si restituite noua.
     Divortul energetic
Un program ascuns pe care il au multe persoane, e acela cand cred la nivel inconstient ca sunt casatorite cu o persoana chiar si atunci cand sunt separati si divortati fizic. Exista multe persoane care la nivel energetic sunt casatorite, inca, persoane care nu au incetat implicarea energetica intr-o dragoste trecuta. Prin aceasta tehnica persoanele vor fi eliberate de obligatiile acestor „casatorii energetice”, care le impiedica sa construiasca o noua relatie pentru binele lor.

About Author

Georgeta Sultan

Instructor THetaHealing® certificat de Vianna Stibal in 2011, cu peste 150 de cursuri predate in Romania. Terapeut cu experienta in aplicarea tehnicii Dig Deeper. Experta in identificarea cauzelor spirituale ale bolilor si problemelor existentiale. Cunoscatoare a Medicinii Germanice din perspectiva Recall Healing®. Aplica in terapie si psihogenealogia.

Leave a Reply