); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');

4. Curs ThetaHealing® Manifestare si Abundenta

4. Curs ThetaHealing® Manifestare si Abundenta

 

 

***sunt necesare cursurile baza, avansat, dig deeper.

 

Cu totii stim ca in realitatea cuantica totul exista deja, si bogatia si abundenta , la fel cum exista si opusul lor. Misiunea noastra este de a ne sintoniza pe frecventele lucrurilor pe care vrem sa le materializam in viata noastra.

 

Cursul de Manifestare si Abundenta propune un chestionar care ne ajuta in a gasi , deseori cu surprindere, blocajele ascunse care bruiaza aceasta sintonizare si care se interpun intre noi si atingerea obiectivelor noastre.

 

Vom invata cum sa sapam la nivele cat mai profunde pentru a extrage si elimina aceste blocaje.

 

Vom invata ce este „tempismul divin”, demonstrand ca orice situatie lucreaza in folosul nostru.

 

Vom insufla sentimente pozitive care lipsesc pentru a atrage abundenta in viata noastra.

 

In ThetaHealing conceptul de Manifestare este convingerea ca este posibil sa aduci in realitatea fizica tot ceea ce vrei, conectandu-te cu Energia Creatoare a Tot Ceea Ce E.

 

Orice gand, orice cuvant, emotie, decizie sau actiune, este reflectia a ceea ce vom manifesta in vietile noastre.
Pe parcursul acestui seminar de doua zile vom intra in conexiune cu Energia Creatoare pentru a aduce in vietile noastre ceea ce dorim si vom asimila o metoda de lucru pentru a o pune in practica cu prietenii nostri.

 

Cele 100 de afirmatii de testat din chestionar ne vor clarifica obstacolele care stau in calea fluxului abundentei din viata noastra si ne vor oferi o baza de la care vom porni pentru a elibera acest flux.

 

 

 

 

Pentru a vedea cursurile programate

Primesti:

– manual curs Manifestare si Abundenta in limba romana;

– initiere in metoda ThetaHealing si posibilitatea punerii in practica a tehnicilor predate de instructor;

– 2 zile de exersare intensiva a starii de constiinta theta;

– invatarea si exersarea exercitiilor din manual;

– certificat ThetaHealing Manifestare si Abundenta eliberat de Institutul THInK USA;

– inscrierea gratuita ca practicant pe site-ul oficial www.thetahealing.ro;

– accesul la cursurile de instructor ThetaHealing organizate in lume de Vianna Stibal

INVESTITIE

 

 

Investitia ta pentru Cursul Manifestare si Abundenta este 1080 lei.

 

Anticiparea platii cu pana la o zi inainte de inceperea cursului iti ASIGURA participarea cu 720 lei.

 

Nr locurilor este limitat la 20 de participanti.

 

 

 

INSTRUCTOR: Georgeta Sultan – Instructor certificat ThiNK
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Georgeta.Theta
SITE: www.healing.ro
0773993917
georgeta.sultan@gmail.com
Georgeta Sultan este:
Practicant ThetaHealing din 2008
Organizator cursuri Thetahealing in Romania 2009
Certificat instructor:
Baza, Avansat, Manifestare si Abundenta – Roma 2011,
Dig Deeper -Tokyo 2015, Jocul Vietii – Atena 2015
Creste-ti Relatiile:   1. Partenerul tau si Tu,    2. Creatorul si Tu – Cancun Mexic – Ianuarie 2018

 

Poti sa contribui si tu la schimbarea in lume printr-o distribuire a evenimentului sau sa spui  prietenilor tai de eveniment.
certificat-practicant-abundenta-si-manifestare-thetahealing

About Author

Georgeta Sultan

Instructor THetaHealing® certificat de Vianna Stibal in 2011, cu peste 150 de cursuri predate in Romania. Terapeut cu experienta in aplicarea tehnicii Dig Deeper. Experta in identificarea cauzelor spirituale ale bolilor si problemelor existentiale. Cunoscatoare a Medicinii Germanice din perspectiva Recall Healing®. Aplica in terapie si psihogenealogia.

2 Comments

 • Cristina Mihai

  Manifestare si Abundenta! Cand am citit aceste cuvinte m-am gandit: wow, exact asta imi doresc sa existe in viata mea! Imi doresc, insa nu se intampla, oare de ce? Poate ca nu merit? Nu sunt suficient de buna? O fi numai pentru cativa, care sigur au ei un secret al lor. Am participat la acest curs, unde Georgeta, cu blandete, rabdare si intelegere pentru fiecare dintre noi astia care „vrem dar nu stim cum” ne-a ascultat si ne-a aratat ca Manifestarea Abundentei in vietile noastre este pentru toata lumea si chiar se intampa la toti cei care sunt dispusi sa renunte la convingeri de genul ” nu merit ” , ” nu-i de mine ca asa a fost tot timpul in familia noastra”,etc.
  Este minunat sa intalnesti pe cineva care sa-ti spuna ca si tu poti avea ce iti doresti si mai ales care te conduca cat mai profund inspre tine,acolo unde gasesti adevaratele motive pentru care inca nu manifesti ceea ce iti doresti.
  Multumim Georgeta!

  • 11:18 - 29 mai 2017

 • Corina CRISTIL

  Anul 2020 a fost unul extraordinar! A început și s-a sfârșit alături de unul dintre cei mai speciali, excepționali și dăruiți oameni pe care viața mi-i i-a scos în cale. Georgeta Sultan! Mulțumesc, Georgeta, pentru tot ce ai făcut să însemne acest an pentru mine. Munca descoperirii și rezolvării a ceea ce credeam că este barieră, opreliște sau necunoaștere nu a fost deloc grea mulțumită prezenței tale cu tot ceea ce înseamnă asta. Prin tot ceea ce fac vreau să onorez și să demonstrez valoarea ta și a modului în care transmiți ceea ce știi prin autenticitate și sinceritate, printr-o mână sigură care știe sa ghideze și să direcționeze exact acolo unde este nevoie, prin măiestria prin care oricine poate descoperi cât de valoros, unic, special și deosebit este, chiar prin fapte și gesturi minore, dar care conteaza atât de mult pentru ceilalți. Un zâmbet și o vorba, la timpul lor, fac enorm pentru cineva care credea că zidul din fața lui este finalul drumului și doar atât poate face. Mulțumesc pentru aripile redobândite si pentru veselie! În anul 2021 să fii sănătoasă, fericită și tot ce ai în Plan să se împlinească!

  • 13:13 - 31 decembrie 2020

Leave a Reply