4.Curs ThetaHealing® Manifestare si Abundenta

4.Curs ThetaHealing® Manifestare si Abundenta

Cu totii stim ca in realitatea cuantica totul exista deja, si bogatia si abundenta , la fel cum exista si opusul lor. Misiunea noastra este de a ne sintoniza pe frecventele lucrurilor pe care vrem sa le materializam in viata noastra.

Cursul de Manifestare si Abundenta propune un chestionar care ne ajuta in a gasi , deseori cu surprindere, blocajele ascunse care bruiaza aceasta sintonizare si care se interpun intre noi si atingerea obiectivelor noastre.

Vom invata cum sa sapam la nivele cat mai profunde pentru a extrage si elimina aceste blocaje.

Vom invata ce este „tempismul divin”, demonstrand ca orice situatie lucreaza in folosul nostru.

Vom insufla sentimente pozitive care lipsesc pentru a atrage abundenta in viata noastra.

In ThetaHealing conceptul de Manifestare este convingerea ca este posibil sa aduci in realitatea fizica tot ceea ce vrei, conectandu-te cu Energia Creatoare a Tot Ceea Ce E.

Orice gand, orice cuvant, emotie, decizie sau actiune, este reflectia a ceea ce vom manifesta in vietile noastre.
Pe parcursul acestui seminar de doua zile vom intra in conexiune cu Energia Creatoare pentru a aduce in vietile noastre ceea ce dorim si vom asimila o metoda de lucru pentru a o pune in practica cu prietenii nostri.

Cele 100 de afirmatii de testat din chestionar ne vor clarifica obstacolele care stau in calea fluxului abundentei din viata noastra si ne vor oferi o baza de la care vom porni pentru a elibera acest flux.

URMARESTE CURSURILE ORGANIZATE IN ORASUL TAU

Primesti:

Inscrierea gratuita pe site-ul oficial ca practicant certificat ThetaHealing

Certificat practician ThetaHealing Manifestare si Abundenta cu numar unic certificat-practicant-abundenta-si-manifestare-thetahealing

About Author

Georgeta Sultan

Instructor THetaHealing® certificat de Vianna Stibal in 2011, cu peste 150 de cursuri predate in Romania. Terapeut cu experienta in aplicarea tehnicii Dig Deeper. Experta in identificarea cauzelor spirituale ale bolilor si problemelor existentiale. Cunoscatoare a Medicinii Germanice din perspectiva Recall Healing®. Aplica in terapie si psihogenealogia.

One Comment

  • Cristina Mihai

    Manifestare si Abundenta! Cand am citit aceste cuvinte m-am gandit: wow, exact asta imi doresc sa existe in viata mea! Imi doresc, insa nu se intampla, oare de ce? Poate ca nu merit? Nu sunt suficient de buna? O fi numai pentru cativa, care sigur au ei un secret al lor. Am participat la acest curs, unde Georgeta, cu blandete, rabdare si intelegere pentru fiecare dintre noi astia care „vrem dar nu stim cum” ne-a ascultat si ne-a aratat ca Manifestarea Abundentei in vietile noastre este pentru toata lumea si chiar se intampa la toti cei care sunt dispusi sa renunte la convingeri de genul ” nu merit ” , ” nu-i de mine ca asa a fost tot timpul in familia noastra”,etc.
    Este minunat sa intalnesti pe cineva care sa-ti spuna ca si tu poti avea ce iti doresti si mai ales care te conduca cat mai profund inspre tine,acolo unde gasesti adevaratele motive pentru care inca nu manifesti ceea ce iti doresti.
    Multumim Georgeta!

    • 11:18 - 29 mai 2017

Leave a Reply