3.Curs ThetaHealing®Dig Deeper

3.Curs ThetaHealing®Dig Deeper

Cursul Dig Deeper a fost creat pentru a clarifica modalitatile de sapare cu scopul de a ajunge la convingerea cheie raspunzatoare de crearea sistemului de convingeri. Stim ca pentru cladirea unui sistem de convingeri exista o convingere radacina deasupra careia se construiesc blocuri de convingeri pentru a o sustine pe prima, convingeri care an dupa an sau existenta dupa existenta, aceasta se ascunde mai adanc in meandrele subconstientului. Dupa cum stim subconstientul nu retine decat convingeri care ii servesc pentru a ne salva viata. Daca subconstientul a primit, la un moment dat din viata (in special, in anii copilariei)  de la constient interpretarea ca “este periculos ca sa permiti barbatilor sa se apropie de tine” el va admite ca adevarate si l va integra  multe alte convingeri, de-alungul timpului, legate de o relatie cu un partener care iti vor sabota dorinta ta de a avea o relatie sanatoasa., insa pentru subconstient va fi modalitatea de a te proteja de pericol.

Exista 8 modalitati predate in acest curs, prin care vom reusi sa intelegem cum se face saparea. Aceste modalitati ne vor permite sa ajungem cu mai multa rapiditate la convingerea cheie si sa economisim timp. Ceea ce inainte se facea in 4-5 sedinte, prin cursul Dig Deeper  vom fi capabili sa facem intr-o singura sedinta.

Saparea nu trebuie evitata. Pentru orice convingere cheie negativa exista o ratiune pozitiva.

Cu cat mai multe convingeri sunt schimbate cu atat mai multe mesaje primesc de la Creator.

Cursul Dig Depeer se desfasoara pe parcursul a 2 zile.

Practicantul primeste Manual si certificat inregistrat THInK cu numar unic

Pretul recomandat de Vianna este  aliniat la preturile internationale, insa eu am stabilit intuitiv in acord cu Creatorul, ca cea mai mare parte din valoarea lui sa fie platita de Univers, in timp ce acela care doreste sa aprofundeze tehnica de sapare sa plateasca 500 lei.

Primesti:

Inscrierea gratuita pe site-ul oficial ca practicant certificat ThetaHealing

Certificat practician ThetaHealing Dig Deeper cu numar unic

certificant-practicant-dig-deeper

 

About Author

Georgeta Sultan

Instructor THetaHealing® certificat de Vianna Stibal in 2011, cu peste 150 de cursuri predate in Romania. Terapeut cu experienta in aplicarea tehnicii Dig Deeper. Experta in identificarea cauzelor spirituale ale bolilor si problemelor existentiale. Cunoscatoare a Medicinii Germanice din perspectiva Recall Healing®. Aplica in terapie si psihogenealogia.

Leave a Reply