); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');

5. Curs ThetaHealing® Jocul Vietii

5. Curs ThetaHealing® Jocul Vietii

 

***conditii de participare cursurile baza si avansat, dig deeper.

– deblocarea succesului în afaceri, în împlinirea personală și financiară, în îndeplinirea misiunii personale

 

Cursul este creat de un om de afaceri japonez, Hiroyuki Miyazaki care a ajuns la concluzia ca succesul oamenilor este blocat de zecile de convingeri limitative legate de  7 arii pricipale ale vietii noastre.

 

Hiro este reprezentantul ThetaHealing din Japonia si dupa ce a adunat si a lucrat asupra credintelor legate de parinti, dramele personale, societate, parerea celorlalti, puterea personala, abundenta si viziune afacerea lui a crescut cu 900%. La fel s-a intamplat si cu celelalte persoane care au aplicat acest curs.

 

Acestea sunt temele asupra carora se va lucra in cadrul cursului Jocul vietii. Fiecare in parte are zeci de sugestii de convingeri limitative gasite in sutele de cazuri de sapaturi asupra persoanelor care cautau succesul in vietile lor:

 

1. Elibereaza-te de obligatiile fata de parintii tai!

 

Sunt responsabil pentru parintii mei
Sunt dator fata de parintii mei.
Este gresit sa le spun adevarul parintilor mei, etc.

 

 

2. Elibereaza-te de trecut. “Divorteaza” de relatiile din trecut, esecurile din trecut si afacerile din trecut.

 

 

3. Fii acceptat de societate – elimina temerile cu privire la cum vor reactiona ceilalti la succesul tau.

 

– elimina rusinea si frica, obligatiile si atasamentele.

 

 

4. Lucreaza cu parerea celorlalti – elibereaza frica de a fi atacat, de a fi blamat.

 

5. Primeste abundenta infinita – elibereaza legatura intre bani si munca, frica de esec, etc.

 

6. Fii gata pentru succes – elibereaza frica de a-ti folosi puterea, opreste amanarea, etc.

 

7. Viziunea si manifestarea.

 

 

Cursul dureaza 3 zile si se lucreaza din plin asupra limitarilor sugerate in manual. Manualul structurat de Hiro, purtand amprenta profesionista si perfectionista a unui japonez ne ofera o multitudine de descarcari de sentimente si convingeri potentiatoare.

 

Recomand cu tot sufletul acest curs!
 

 

 

 

INVESTITIE

Investitia ta, pentru Curs este 1080 lei.

Anticiparea platii cu pana la o zi inainte de inceperea cursului iti ASIGURA participarea cu 720 lei.

 

Nr locurilor este limitat la 20 de participanti.

 

Cursuri Jocul Vietii programate

 

 

Primesti:

 

– manual curs Jocul Vietii in limba romana;
– initiere in metoda ThetaHealing si posibilitatea punerii in practica a tehnicilor predate de instructor;
– 3 zile de exersare intensiva a starii de constiinta theta;
– invatarea si exersarea exercitiilor din manual;
– certificat ThetaHealing eliberat de Institutul THInK USA;
– inscrierea gratuita ca practicant Jocul Vietii pe site-ul oficial www.thetahealing.ro;
– accesul la cursurile de instructor ThetaHealing organizate in lume de Vianna Stibal

certificat-practicant-game-of-life

INSTRUCTOR: Georgeta Sultan – Instructor certificat ThiNK
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Georgeta.Theta
SITE: www.healing.ro
 0773993917
 georgeta.sultan@gmail.com
Georgeta Sultan este:
Practicant ThetaHealing din 2008
Organizator cursuri Thetahealing in Romania 2009
Certificat instructo:
Baza, Avansat, Manifestare si Abundenta – Roma 2011,
Dig Deeper -Tokyo 2015, Jocul Vietii – Atena 2015
Creste-ti Relatiile: 1. Partenerul tau si Tu, 2. Creatorul si Tu – Cancun Mexic – Ianuarie 2018

About Author

Georgeta Sultan

Instructor THetaHealing® certificat de Vianna Stibal in 2011, cu peste 150 de cursuri predate in Romania. Terapeut cu experienta in aplicarea tehnicii Dig Deeper. Experta in identificarea cauzelor spirituale ale bolilor si problemelor existentiale. Cunoscatoare a Medicinii Germanice din perspectiva Recall Healing®. Aplica in terapie si psihogenealogia.

4 Comments

 • Cristina Mihai

  Am participat la ultimul curs „Jocul vietii” din acest an, insa in ceea ce ma priveste pot spune ca a fost mult mai mult decat ce numim noi a fi curs.A fost o intalnire cu oameni dragi care au in comun macar un lucru/situatie de viata, ceea ce ne-a apropiat, ne-am deschis inimile si am invatat unii de la altii.Insa aceasta intalnire si mai ales deschidere catre noi insine si unii catre altii s-a datorat Georgetei care ne-a invitat pe fiecare dintre noi sa facem pace cu noi insine si unii cu altii, sa ne cunoastem pe noi insine si sa patrundem in intimitatea noastra cea mai profunda pentru a ne cunoaste cine suntem noi cu adevarat.Bucuria, blandetea, intelegerea si optimismul Georgetei fac ca in preajma ei sa dispara orice retineri, inhibitii si critici la adresa propriei persoane si a a celorlalti. Acolo nu suntem doar cursanti ci suntem prieteni care isi impartasesc din situatiile lor de viata cu care se confrunta si pentru care cauta rezolvare, si gasim raspunsuri pe care nici nu le-am fi banuit . Toti suntem importanti, toti contam si suntem ascultati si fiecare pleaca cu lectia invatata caci asa decurg cursurile Georgetei.Pe tot parcursul cursului simti cum cresti, cum inima devine mai usoara-unitatea de masura fiind bucuria interioara care este din ce in ce mai mare.Toate convingerile/credintele care pana acum imi spuneau ca”nu se poate asa ceva” acum sunt pe cale de disparitie gratie tehnicilor ThetaHealing invatate la cursurile Georgetei.
  Multumesc Georgeta Sultan
  Cu recunostinta,
  Cristina Mihai

  • 12:22 - 30 noiembrie 2016

  • admin

   Multumesc Cristina pentru minunatele cuvinte!

   • 19:48 - 30 noiembrie 2016

 • Corina Cristil

  În acest curs am realizat că sunt precum o pasare într-o cușcă de aur, dar cu senzatia unei libertăți depline. Total greșit. Georgeta mi-a arătat că referințele mele sunt propriile mele gratii. După ce am înțeles acest lucru, toate zăbrelele au fost distruse, iar eu am țâșnit într-un zbor eliberator și plin de curiozitate. Cum se simte libertatea, cum se joacă jocul noii vieți atât de curând descoperite?! Cu un îndrumător ca Georgeta voi învăța doar la superlativ, cu lovituri și cu triumfuri de începător, dar totul va fi spre a înțelege la adevarata valoare fiecare etapă și întâmplare pe care o trăiesc, pentru ca apoi să am zborul tot mai sus fără frica de a-mi arde aripile. Lumina către care mă îndrumă Georgeta este „acasa”, nicidecum cea care îmi va întrerupe ascensiunea.
  Așa puteți învăța care vă este drumul și cum să mergeți pe el spre descoperirea voastră, spre împlinirea voastră. Dacă vi se pare că ați rătăcit drumul, aici veți găsi sigur calea către drumul vostru propriu.

  • 6:48 - 24 noiembrie 2020

 • Alina Veca

  Ma bucur mult ca am continuat sa particip la cursurile Georgetei Sultan! Desi initial credeam ca nu ajung la acesta , m-am mobilizat si iata-ma acum proaspat absolvent(a) (si) a Cursului Jocul Vietii. Este o experienta minunata. Va recomand cu caldura sa patrundeti in secretele Jocului Vietii! Pentru mine atmosfera , modul de predare, energia au fost deosebit de placute. Si da, am facut un alt pas in directia descoperirii de noi elemente care-mi sunt de folos pe mai departe! Abia astept urmatorul curs, din luna decembrie! Multumesc cu recunostinta!

  • 13:11 - 24 noiembrie 2020

Leave a Reply