5.Curs ThetaHealing® Jocul Vietii

5.Curs ThetaHealing® Jocul Vietii

Cursul este creat de un om de afaceri japonez, Hiroyuki Miyazaki care a ajuns la concluzia ca succesul oamenilor este blocat de zecile de convingeri limitative legate de  7 arii pricipale ale vietii noastre.

Hiro este reprezentantul ThetaHealing din Japonia si dupa ce a adunat si a lucrat asupra credintelor legate de parinti, dramele personale, societate, parerea celorlalti, puterea personala, abundenta si viziune afacerea lui a crescut cu 900%. La fel s-a intamplat si cu celelalte persoane care au aplicat acest curs.

Acestea sunt temele asupra carora se va lucra in cadrul cursului Jocul vietii. Fiecare in parte are zeci de sugestii de convingeri limitative gasite in sutele de cazuri de sapaturi asupra persoanelor care cautau succesul in vietile lor:

1. Elibereaza-te de obligatiile fata de parintii tai!

Sunt responsabil pentru parintii mei

Sunt dator fata de parintii mei.

Este gresit sa le spun adevarul parintilor mei, etc.

2. Elibereaza-te de trecut. “Divorteaza” de relatiile din trecut, esecurile din trecut si afacerile din trecut.

3. Fii acceptat de societate – elimina temerile cu privire la cum vor reactiona ceilalti la succesul tau.

– elimina rusinea si frica, obligatiile si atasamentele.

4. Lucreaza cu parerea celorlalti – elibereaza frica de a fi atacat, de a fi blamat

5. Primeste abundenta infinita – elibereaza legatura intre bani si munca, frica de esec, etc

6. Fii gata pentru succes – elibereaza frica de a-ti folosi puterea, opreste amanarea, etc.

7. Viziunea si manifestarea.

Cursul dureaza 3 zile si se lucreaza din plin asupra limitarilor sugerate in manual. Manualul structurat de Hiro, purtand amprenta profesionista si perfectionista a unui japonez ne ofera o multitudine de descarcari de sentimente si convingeri potentiatoare.

Eu personal am urmat acest curs la sfarsitul lunii august a anului trecut. In urma acestui curs, viata mea proprie a avut multe transformari, de la imbunatatirea situatiei financiare, la cresterea increderii si a abilitatilor persoanale, de la disparitia umbrelor trecutului la aparitia partenerului ideal si a iubirii, de la inchiderea usilor din spate si deschiderea si prefigurarea la orizont a unuor oportunitati extraordinare.

Recomand cu tot sufletul acest curs!

conditii de participare cursurile baza si avansat.

Pentru tine, pretul cursului este 1000 lei.

Plateste un avans de 200 lei in cont pentru a participa la acest transformator curs cu 800 lei. 

Urmareste variantele economice din orasul tau!

Cursuri Jocul Vietii programate

Primesti:

Manual in limba romana!

Inscrierea gratuita pe site-ul oficial ca practicant certificat ThetaHealing

Certificat practician ThetaHealing Game of Life cu numar unic

certificat-practicant-game-of-life

About Author

Georgeta Sultan

Instructor THetaHealing® certificat de Vianna Stibal in 2011, cu peste 150 de cursuri predate in Romania. Terapeut cu experienta in aplicarea tehnicii Dig Deeper. Experta in identificarea cauzelor spirituale ale bolilor si problemelor existentiale. Cunoscatoare a Medicinii Germanice din perspectiva Recall Healing®. Aplica in terapie si psihogenealogia.

2 Comments

 • Cristina Mihai

  Am participat la ultimul curs „Jocul vietii” din acest an, insa in ceea ce ma priveste pot spune ca a fost mult mai mult decat ce numim noi a fi curs.A fost o intalnire cu oameni dragi care au in comun macar un lucru/situatie de viata, ceea ce ne-a apropiat, ne-am deschis inimile si am invatat unii de la altii.Insa aceasta intalnire si mai ales deschidere catre noi insine si unii catre altii s-a datorat Georgetei care ne-a invitat pe fiecare dintre noi sa facem pace cu noi insine si unii cu altii, sa ne cunoastem pe noi insine si sa patrundem in intimitatea noastra cea mai profunda pentru a ne cunoaste cine suntem noi cu adevarat.Bucuria, blandetea, intelegerea si optimismul Georgetei fac ca in preajma ei sa dispara orice retineri, inhibitii si critici la adresa propriei persoane si a a celorlalti. Acolo nu suntem doar cursanti ci suntem prieteni care isi impartasesc din situatiile lor de viata cu care se confrunta si pentru care cauta rezolvare, si gasim raspunsuri pe care nici nu le-am fi banuit . Toti suntem importanti, toti contam si suntem ascultati si fiecare pleaca cu lectia invatata caci asa decurg cursurile Georgetei.Pe tot parcursul cursului simti cum cresti, cum inima devine mai usoara-unitatea de masura fiind bucuria interioara care este din ce in ce mai mare.Toate convingerile/credintele care pana acum imi spuneau ca”nu se poate asa ceva” acum sunt pe cale de disparitie gratie tehnicilor ThetaHealing invatate la cursurile Georgetei.
  Multumesc Georgeta Sultan
  Cu recunostinta,
  Cristina Mihai

  • 12:22 - 30 noiembrie 2016

  • admin

   Multumesc Cristina pentru minunatele cuvinte!

   • 19:48 - 30 noiembrie 2016

Leave a Reply