); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');

Lucrul cu convingerile

Lucrul cu convingerile

Pentru ca vindecarea sa functioneze trebuie ca persoana care primeste vindecarea sa vrea sa fie vindecata, iar persoana care vindeca trebuie sa creada ca acest lucru este posibil. Chiar daca Creatorul este cel care vindeca, practicantul este martor. Daca practicantul crede ca vindecarea este imposibila, vindecarea se va opri in fasa. Daca persoana nu vrea sa fie vindecata sau nu crede ca poate fi vindecata,  atunci trebuie facut ceva care se cheama:

Lucrul cu convingerile.

Lucrul cu convingerile e simplu. Ai auzit spunandu-se ca „esti ceea ce crezi ca esti”. Gandurile noastre creaza experienta noastra. Asadar, daca vom crede ca anumite lucruri sunt posibile, acestea vor fi posibile. Convingerile pe care le-am inmagazinat in copilarie si consolidate de experientele din tinerete, sunt cele pe care le numim Convingerile Inconstientului. De fapt, sunt patru Nivele:

Nivelul Inconstientului, Nivelul Genetic, Nivelul Istoric si Nivelul Sufletului.

 

Nivelul Inconstientului este reprezentat de Convingerile  Baza, prin tot ceea ce am asimilat si acceptat din momentul conceperii si pana in momentul de fata, in aceasta viata. Fii atent la ceea ce ii inveti pe copii tai, sunt ca un mini computer. Existand in acest spatiu si in acest timp , noi construim noi convingeri inconstiente chiar in timp ce citim acest text. Avem capacitatea intotdeauna de a alege sa aceptam sau nu anumite programe. Din copilarie, aceste alegeri devin evidente daca ar fi sa examinam cum patru copii reactioneaza la acelasi mesaj negativ, cum ar fi

„TU , NU VEI AJUNGE NIMIC, NICIODATA!”

    – unul din copii , ia acest mesaj, ad litteram si „devine nimic” cum spune Programul.

    – al doilea copil devine o persoana de mare succes intotdeauna in tensiune pentru a demonstra ca Programul este gresit. Nu se simte niciodata multumit sau indeajuns de bun.

    – Al treilea copil accepta programul negativ ca „real” dar pe parcursul vietii intalneste o persoana influenta care ii arata cat e de minunat. Copilul crede in aceeasi masura ambele Programe.  Acesta este modul in care se formeaza un dublu Sistem de Convingeri, iar in viata sa va fi cand „sus” cand „jos”.

     – al patrulea copil ignora acest Program si isi urmeaza drumul lui liber.

Nivelul Genetic deriva de la inaintasii nostrii si este adaugat in genele din aceasta viata. In jurul fiecarui filament de ADN exista un camp de energie care reprezinta constiinta care ii spune celulei ce reprezinta. Acest camp este numit morfogenetic si este ceea ce spune   ADN-ului cum va fi persoana din punct de vedere fizic, mental si spiritual. Exista convingeri inmagazinate in acest ” camp” magic de energie, de secole de la generatiile trecute unele pentru binele nostru, altele nu.

 
Nivelul Istoric se refera la memoriile din vietile trecute sau la experientele constientului colectiv , interconexiunile altor forme gand. Aceste forme-gand sunt rezultatul de mii de ani de experienta umana, fie pozitiva, fie negativa. Aceste forme -gand influenteaza Sistemul nostru de Convingeri Inconstient fara ca noi sa ne dam seama. Aceste energii trebuie rezolvate, nu indepartate sau anulate, pentru ca sunt importante ca experiente invatate. Fragmentele de suflet, esenta emotiilor puternice ale sufletului, pe care le-am lasat in urma, pe care le-am pierdut sau le-am luat de la alte persoane se gasesc pe acest nivel. de aceea ele trebuie rezolvate si curatate si restituite.
 
Nivelul Sufletului reprezinta tot ceea ce „Este” persoana. Nu ajung multe senzatii, ganduri convingeri pe acest nivel dar ce ajunge are un profund si puternic efect in viata noastra. 

About Author

Georgeta Sultan

Instructor THetaHealing® certificat de Vianna Stibal in 2011, cu peste 150 de cursuri predate in Romania. Terapeut cu experienta in aplicarea tehnicii Dig Deeper. Experta in identificarea cauzelor spirituale ale bolilor si problemelor existentiale. Cunoscatoare a Medicinii Germanice din perspectiva Recall Healing®. Aplica in terapie si psihogenealogia.

Leave a Reply