); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');

Testul muscular

Testul muscular

Testul Muscular este un procedeu de identificare a convingerilor inradacinate in subconstientul unei persoane. Ca procedeu intra in sfera kinesiologiei aplicate si este utilizat in medicina complementara pentru a gasi cea mai buna terapie pentru client. Prin testul muscular se observa reactia corpului, a muschilor la un anumit remediu si in functie de cum raspunde corpul se identifica remediul optim.

oring lean teaserbox_12581709

Corpul are o mai mare forta musculara cand afirma, aude, simte o realitate care corespunde adevarului lui. Rezistenta lui scade, in schimb, cand este in preajma unei realitati false.

Ca testul muscular sa functioneze, este necessari ca corpul sa fie hidratat.

Prin raspunsul corpului putem verifica daca un program este adevarat sau fals pentru noi, indiferent de ce crede mintea noastra constienta, dat fiind ca mintea constienta ocupa 10% din hard si cea subconstienta 90% si , in plus, toate informatiile din subconstiente nu mai sunt la indemana. Cu procesele mentale putem sa negam adevarul, insa cum 90% este inscris in celulele noastre, corpul nu poate sa minta, el cunoaste perfect adevarul nostru.

Este folosit in Thetahealing pentru a convalida raspunsurile adevarate sau false ale clientului care se va supune testarii programelor limitante si a schimbarii acestora cu programe potentiatoare.

About Author

Leave a Reply