Nedreptatea

Ce spui de asta? Poate fi o invatatura? Vibreaza in tine ca un adevar sau nu? Te infurie sau te poarta catre reflectie?

Nedreptatea este lucrul cel mai drept care ti se poate intampla!

Nedreptatile sunt evenimentele cele mai drepte care ti se pot intampla!

In nedreptate se ascunde o dreptate mai inalta care te aseaza deasupra lumii adormite!

In fiecare zi nedreptati sunt revarsate in atmosfera si polueaza mintile oamenilor. Intotdeauna exista un motiv pentru lamentare.

In nedreptate se gaseste cheia pentru a te elibera din suferinta!

Nu te limita in a te plange cum fac sclavii care isi pleaca capul scrasnindu-si dintii! Ai curajul de a intra in nedreptate si gaseste adevarata justitie! Fiecare eveniment nedrept din viata ta atinge un nerv lasat la vedere. In loc de a te lamenta fugind cat poti de adevar, investigheaza in acel eveniment si descopera de ce tu si doar tu l-ai adus in viata ta! Atunci poti deveni Regele regatului tau! Unicul responsabil pentru ceea ce ti se intampla!

Nu lasa ca lumea sa fie deasupra ta, nu delega lumea pentru fericirea ta!Asta este psihologia sclavului! Sclavul trebuie sa se lamenteze pentru ca nu suporta presiunea responsabilitatii! Nu poate admite ca el e unicul regizor al nedreptatilor ce ii provoaca suferinta!

Regele, dimpotriva nu poate sa se planga! Pentru ca astfel ar admite ca exista o putere superioara lui ce poate decide pentru fericirea sa!

Misiunea mea cu tine este de a transforma un sclav in rege. Tu percepi ca fiind nedrept ceva ce nu ai reusit sa integrezi un fiinta ta! Ceva ce nu recunosti ca fiind al tau! Ceva ce e inca prea elevat pentru tine! Esti ca vulpea care nu reuseste sa ajunga la struguri! Refuzi ceea ce nu poti atinge cu inima ta!

Orice nedreptate este combustibil pentru fiinta ta! Reprezinta ceva in plus pentru a-ti deschide mai mult inima.

Nedreptatea este lucrul cel mai drept care ti se poate intampla!”

Victoria Ignis

theta healing cu georgeta sultan

About Author

Leave a Reply