Miracolul undelor cerebrale Theta

Meditatia Theta învaţă creierul şi corpul să se concentreze pe ACUM în loc sa se streseze anticipând evenimente din viitor şi să se ingrijoreze. În acelaşi timp elibereaza mintea şi corpul de incărcaturile emoţionale din trecut care ne ţin agăţaţi în acelaşi tip de viaţă, repetitiv si nesatisfacator.

In timpul meditaţiei Theta sistemul nervos simpatic (raspunzator de eliberarea substantelor de stress) se dezactiveaza in mod natural şi se activeaza sistemul nervos parasimpatic.

Fiziologia corpului si a creierului va trece din modalitatea de urgenta si protectie (atac/frica/fuga) la modalitatea de regenerare, constructie interioara. Circuite cerebrale specifice vor incepe sa comunice ordonat si sa elaboreze o stare mentala coerenta.

In starea Theta, Constienta trece de la modalitatea de supravietuire fixa, limitata, obsesiv – focalizata pe probleme la o modalitate mai deschisa, creativa , holistica, ordonata focalizata pe solutii.

Acesta este modul natural pe care ar trebui sa-l adoptam.

In timpul meditatiei Theta creierul trimite corpului un semnal ordonat , sincronizat prin care toate sistemele corpului ( imunitar, digestiv, cardiovascular) intra intr-o stare de echilibru, homeostaza.

Meditatia theta recalibreaza sistemul nervos si toata energia consumata pentru supravietuire, preoupari, ingrijorari care duc corpul spre boala, va fi utilizata pentru a crea, a gasi solutii. Corpul intra intr-un proces de vindecare.

Meditatia Theta are rolul miraculos, dar in acelasi timp demonstrat stiintific de a micsora undele cerebrale pana la frecventa theta-delta, frecventa specifica inteligentei universale, armonioase si vindecatoare.

Invatand meditatiasi practicand meditatia Theta, nu doar se elibereaza incarcaturi negative care se repercuteaza asupra corpului ci se progreseaza spre un nou mod ideal de a fi. Practicand Theta se creaza o coerenta interioara, care contrasteaza starile emotive negative si permite disparitia comportamentelor si atitudinilor, gandurilor si sentimentelor care le-au generat.
O data ce se ajunge prin meditatia Theta la o stare de neutralitate, este mult mai usor sa simtim stari elevate, ca compasiunea , iubirea, bucuria , recunostinta, stari specifice fiintei noastre divine. O data invatata si aplicata in viata noastra tehnica de meditatie, vom incepe sa culegem fructeleschimbarilor pozitive din viata noastra.

Te invit deci, sa te opresti un moment si sa reflectezi luand in considerare aceste informatii.

About Author

Georgeta Sultan

Instructor THetaHealing® certificat de Vianna Stibal in 2011, cu peste 150 de cursuri predate in Romania. Terapeut cu experienta in aplicarea tehnicii Dig Deeper. Experta in identificarea cauzelor spirituale ale bolilor si problemelor existentiale. Cunoscatoare a Medicinii Germanice din perspectiva Recall Healing®. Aplica in terapie si psihogenealogia.

Leave a Reply