Doresti sa stii cum sa-ti traiesti viata, fara teama de iubire? Noul curs ThetaHealing in Romania : Creste-ti Relatiile – 1. Partenerul tau si TU
Partenerul tau si Tu

Partenerul tau si Tu

Partenerul tau si Tu
Doresti sa stii cum sa-ti traiesti viata, fara teama de iubire?
*necesita participarea la baza/avansat/digdeeper
"Creste-ti relatiile" un nou set de cursuri elective proaspat canalizate de Vianna Stibal care propune curatirea, identificarea si inlocuirea credintelor noastre care ne umbresc relatiile. Primul curs, este Partenerul (Iubitul/Iubita) tau si Tu, urmand Creatorul si Tu, deja canalizate si certificate, urmand relatia cu familia si altele.
Tu si Partenerul Tau
21-22 Martie
Constanta
Acest curs de 2 zile este atat o explorare si o aprofundare a iubirii si a conexiunii cu partenerul tau de viata, cat si o lucrare de inlaturare a blocajelor pentru a atrage partenerul ideal.
 
Cursul "Creste-ti relatiile - 1. Partenerul tau si Tu"
Te va ajuta sa construiesti un parteneriat puternic, sa construiesti o baza solida, mentinand un raport pasional si iubitor cu celalalt. O oportunitate extraordinara de a elibera modele de autosabotaj din trecut. Lucrand cu instrumentele acestui curs, iti vei permite sa fii Divinul sacru feminin sau masculin.
Sufletul tau pereche te cunoaste atat de bine la nivel spiritual ca este necesar sa te iubesti cu adevarat pentru a-i permite sa se apropie de tine. Acest curs este proiectat pentru a a trece la nivelul urmator in relatia ta , invatand cum sa devii o unitate cu celalalt.
Acest curs nu se adreseaza doar cuplurilor ci tuturor celor care vor sa dezvolte o relatie, un raport intim, un parteneriat in care sa poti atinge maximul de potential. A creste relatiile noastre, ne va ajuta sa construim o baza solida, mentinand un raport proaspat si nou cu celalalt. Cursul este conceput pentru - - a ne ajuta sa lucram in relatie, stergand blocajele in iubire, lipsa de incredere si implicare, - sa invatam cum sa iubim cu adevarat cealalta persoana, inlaturand obstacolele care ne-au fost transmise de stramosii nostri .
Cand invatam sa ne iubim cu adevarat pe noi insine, obtinem nivelul urmator de iluminare. Cursul cuprinde 27 de teme, in care sunt sugerate posibile credinte pentru a fi lucrate (sapate) si inlocuite. Cele mai multe pot fi credinte genetice si istorice, credinte ce odata, identificate, aduse la suprafata si inlocuite vor genera alta realitate, schimband, inainte de toate, perceptiile. De multe ori, din cauza perceptiilor intretinute de anumite credinte sau frici, poti trai intr-o continua nemultumire alaturi, chiar, de sufletul tau pereche. Este posibil ca lucrand asupra ta, sa poti vedea in celalalt, perechea ta ideala, adevar care fusese obstructionat doar de credintele stramosesti. Cursul ar putea fi mult mai puternic daca este lucrat de ambele persoane din cuplu.   Conditii de participare: Cursul ThetaHealing Baza, Avansat  si Dig Deeper. Investitie:  1100 lei (236 Euro)  Promotie pana la data de  2 Martie -  560 lei
 
Doresti sa stii cum sa-ti traiesti viata, fara teama de iubire?
Cele 27 de teme propuse de Vianna  te vor ajuta sa sa o faci.
Printre ele:
- Exercitiu : Teama de a iubi prea mult o alta persoana ( 30 Convingeri de testat si sapat) - Dezbatere : Timpul petrecut impreuna; Excercitiu: Lupta pentru suprematie; Rolurile barbatilor si ale femeilor - Exercitiu: Echilibrul creierului barbat /femeie - Excercitiu: Banii (25 convingeri de testat si sapat); Relatiile cu familia partenerului (20 de convingeri de verificat si sapat; Downloaduri) - Exercitiu: Copii impreuna (convingeri de testat si verificat); Copiii din relatiile anterioare (Convingeri de testat si sapat; Downloads) - Exercitiu: Sex; A fi atractiv pentru celalalt ( Convingeri de verificat si sapat; Downloads). 11. - Exercitiu: Prietenia ( Convingeri- descarcari) - Exercitiu 12, 13, 14, 15 ( Implicarea, Campul energetic al relatiei, Sa nu devii mama sau tata pentru celalalt, etc - convingeri de testat si sapat; downloads) Etc.
 

Event ID:2663

Leave a Reply