Manifestare si Abundenta

Manifestare si Abundenta

Cursul de Manifestare si Abundenta propune un chestionar care ne ajuta in a gasi , deseori cu surprindere, blocajele ascunse care bruiaza aceasta sintonizare si care se interpun intre noi si atingerea obiectivelor noastre.
Vom invata cum sa sapam la nivele cat mai profunde pentru a extrage si elimina aceste blocaje. Vom invata ce este „tempismul divin”, demonstrand ca orice situatie lucreaza in folosul nostru. Vom insufla sentimente pozitive care lipsesc pentru a atrage abundenta in viata noastra.
In ThetaHealing conceptul de Manifestare este convingerea ca este posibil sa aduci in realitatea fizica tot ceea ce vrei, conectandu-te cu Energia Creatoare a Tot Ceea Ce E.
Orice gand, orice cuvant, emotie, decizie sau actiune, este reflectia a ceea ce vom manifesta in vietile noastre. Pe parcursul acestui seminar de doua zile vom intra in conexiune cu Energia Creatoare pentru a aduce in vietile noastre ceea ce dorim si vom asimila o metoda de lucru pentru a o pune in practica cu prietenii nostri. Cele 100 de afirmatii de testat din chestionar ne vor clarifica obstacolele care stau in calea fluxului abundentei din viata noastra si ne vor oferi o baza de la care vom porni pentru a elibera acest flux. Conditii de participare: Curusrile ThetaHealing Baza si Avansat In acest seminar inveti cum sa elimini cele 100 de posibile blocaje. Seminarul este un instrument universal de descoperire de sine, pentru a-ti utiliza potentialul in a deveni bogat in toate aspectele vietii tale. Seminarul urmareste urmatoarele puncte: - Exercitii pentru inlaturarea blocajelor - Afli ca blocajele sunt rareori despre bani - Timpul Divin - Amintirea trecutului - Cum sa creezi viitorul din al 7-lea plan si sa manifesti in cel mai inalt mod. - Binecuvantarea banilor vostri. Cursul are urmatorul orar: sambata si duminica 20 si 21 ianuarie 10.00 - 18.00 Investitia 500 lei Reducere pana la 15 ianuarie de 30% - 350 lei persoana de contact: Iulian 0747349092

Event ID:2232

Leave a Reply