Jocul Vietii - curs de inlaturare a blocajelor in indeplinirea misiunii
Jocul Vietii by Hiro

Jocul Vietii by Hiro

ThetaHealing

Jocul Vietii - ORADEA

24-25-26 Noiembrie

 curs de inlaturare a blocajelor in indeplinirea misiunii personale
Participarea la curs este conditionata de detinerea certificatului ThetaHealing Baza si Avansat, obtinut la cursurile unuia dintre instructorii certificati.
Taxa participare 1000 lei
Varianta Early Bird pana la 13 Noiembrie 600 lei
 • Primesti
 • manualul cursului baza in limba romana
 • initiere in metoda ThetaHealing si posibilitatea  punerii in practica a tehnicilor predate de instructor
 • 3 zile de exersare intensiva a starii de constiinta theta
 • invatarea si exersarea exercitiilor din manual
 • certificat ThetaHealing eliberat de Instititul THInK USA
 • inscrierea gratuita ca practicant pe site-ul oficial www.thetahealing.ro
 • accesul la cursurile de instructor ThetaHealing organizate in lume de Vianna Stibal
 • PROGRAM
 • vineri 17.00 – 21.00 sambata 09.00 – 17.00 duminica 09.00 – 17.00
 • Locatia va fi transmisa participantilor

inscriere-curs-thetahealing-georgetasultan2

Acum ca stii sa aplici ThetaHealing, tocmai ai parcurs cursurile baza si avansat, poate ai apro-fundat cu Dig Deeper, a sosit timpul sa lucrezi asupra obstacoleleor care te impiedica sa atingi scopul pe care ti l-ai propus inainte de intrupare, scopul tau divin. A sosit vremea sa inlaturi tot ceea ce sta intre tine si visul tau. Jocul Vietii este un curs atent structurat de Hiro, un japonez care a cunoscut ThetaHealing cu cativa ani in urma, si-a inlaturat fobia de inaltime si a hotarat sa ajute cat mai multi oameni sa-si depaseasca conditia.

Astfel ca studiind si aplicand tehnica ThetaHealing pe mii de persoane a concluzionat ca exista cateva arii care ne impiedica sau ne intarzie momentul atingerii potentialului nostru cel mai inalt. Si daca , uneori, am auzit ca mai importanta este calatoria decat destinatia, aplicand tehnicile ThetaHealing reusim sa ne intelegem calatoria si sa o infrumusetam.

Cele 7 aspecte pe care urmeaza sa le investigam in timpul cursului Jocul Vietii sunt:
 • Tendinta de a ramane loiali clanului nostru familial prin credinte, promisiuni, uitate si angajamentelor compensatorii inconstiente.
 • Tendinta emotionala de a ramane loiali dramelor trecutului si relatiilor din trecut, de a retine re-sentimente din teama de a nu fi raniti din nou, din dorinta de a ne proteja de ulterioare lovituri, ceea ce ne mentine in alerta, vigilenti asteptandu-ne, de fapt sa fim raniti din nou.
 • Conditionarile societatii si falsa siguranta in care ne mentin regulile stabilite de altii, faptul ca predam puterea si responsabilitatea personala altor persoane din inertie, din obisnuinta, din educatie.
 • Dependenta de parerile celorlalti, de teama ca vom fi parasiti, ca vom pierde iubirea celor pe care ii vom depasi daca ne urmam visele, teama ca vom ramane singuri daca vom avea succes. De multe ori, ne dovedim succesul prin invidia sau gelozia celorlalti, construind astfel, carje nesanatoase pe calea spre implinirea personala.
 • Conceptii depasite despre abundenta si prosperitate, legate de modul in care am interpretat scrierile sfinte.
 • Ne temem de puterea personala pentru ca am inteles candva ca am putea rani sau ne-am putea rani. Puterea personala include, de fapt amabilitate, bunatate, generozitate, onestitate, curaj, integritate.
 • Ne temem de a avea o viziune si ne temem in a o manifesta.
Cursul cuprinde
Pentru fiecare arie pachete de convingeri legate de toate temerile, mentalitatile depasite, carjele nesanatoase pe care sa le testam, asupra carora sa lucram prin sapare si pachete de noi moduri de a fi din perspectiva divina ce se descarca pe hardurile mintii noastre, in celulele noastre, in toate structurile noastre, creindu-se receptori la nivelul membranei celulare, cai prin care fiinta noastra sa fie hranita cu codurile vibrationale ale lui Dumnezeu. Toate aceste lucrari pe cele 7 arii, elibereaza calea catre scopul nostru divin, scop formulat inainte de incarnare si favorizati de Timpul Divin, ajungem la intalnirea cu Sinele nostru Divin. Cursul Jocul Vietii este cursul care te clarifica asupra misiunii tale, asupra darului cu care ai venit pentru a servi vietii. Cand te daruiesti vietii fara sa mai fii implicat in dramele stramosilor tai si ale tale, fara sa te mai temi de pierderesi de lipsuri, fara sa mai fii motivat de nevoi ci doar de aspiratii, viata te rasplateste Iti poti da aceasta sansa! Trei zile  joci cu viata. Cand invinge viata, tu invingi. Cand invingi tu, Tu pierzi! In cursul Jocul vietii, predai vietii dramele si conditionarile, fricile si nevoile. Si castigi Scopul  si Menirea Ta.

Curs Jocul Vietii

Mai multe despre curs AICI

inscriere-curs-thetahealing-georgetasultan2

Event ID:1613

Leave a Reply