DIG DEEPER Theta

DIG DEEPER Theta

 

DIG DEEPER - curs de sapare adanca in subconstient

modalitati de sapare si identificarea convingerii cheie

Constanta

21-22 Aprilie

inscriere-curs-thetahealing-georgetasultan2  
modalitati de sapare si identificarea convingerii cheie raspunzatoare de crearea sistemului de convingeri.
Stim ca pentru cladirea unui sistem de convingeri exista o convingere radacina deasupra careia se construiesc blocuri de convingeri pentru a o sustine pe prima, convingeri care an dupa an sau existenta dupa existenta, aceasta se ascunde mai adanc in meandrele subconstientului.

Taxa participare 700 lei

Anticiparea unui avans de 100 lei pana la 31 Martie iti asigura participare cu 500 lei
Dupa cum stim subconstientul retine doar convingeri care ii servesc pentru a ne salva viata. Daca subconstientul a primit, la un moment dat din viata (in special, in anii copilariei din modelul parintilor)  de la constient interpretarea ca  ex: “este periculos  sa permiti barbatilor sa se apropie de tine” el va admite ca fiind adevarat si-l va integra, si inca multe alte convingeri, de-alungul timpului, legate de o relatie cu un partener care iti vor sabota dorinta ta de a avea o relatie sanatoasa., insa pentru subconstient va fi modalitatea de a te proteja de pericol.
Convingerile cheie sunt raspunzatoare de crearea intregului edificiu de credinte limitante. Odata identificata convingerea cheie, intreg edificiul se rastoarna, iar noi putem aduce noi mentalitati care sa modifice realitatea.

Modalitati de sapare

Exista 8 modalitati predate in acest curs, prin care vom reusi sa intelegem cum se face saparea. Aceste modalitati ne vor permite sa ajungem cu mai multa rapiditate la convingerea cheie si sa economisim timp. Ceea ce inainte se facea in 4-5 sedinte, prin cursul Dig Deeper  vom fi capabili sa facem intr-o singura sedinta.
Prin exersarea saparii la cursul Dig Deeper, devii expert in identificarea strategiilor de supravietuire dar si a strategiilor de iubire pe care le-a dezvoltat o persoana in timpul formarii comportamentelor.
In cele doua zile de curs, se va lucra aspra urmatoarelor teme
Cum sa lucrezi asupra fricii
Cum sa lucrezi asupra resentimentelor
Cum sa eliberezi fragmentele de suflete, sa eliberezi persoane din obligatii
Cum sa lucrezi asupra convingerilor genetice si istorice.
Cum sa descoperi scopul inalt din spatele situatiilor traumatice
Cum sa ierti persoanele implicate si sa simti recunostinta fata de persoana care te-a invatat o lectie importanta de viata.

inscriere-curs-thetahealing-georgetasultan2

modalitati de sapare si identificarea convingerii cheie
Care sunt invatamintele pe care ar trebui sa le intelegi din faptul ca ai o boala sau traiesti un faliment sau o separare? Cum ai putea sa inveti lectia din acea situatie neplacuta?
 Eu as zice, chiar, cum ai putea sa-ti reamintesti, ce ti-ai propus sa rafinezi in aceasta existenta inainte de incarnare prin acea boala, faliment, separare, neplacere  care are darul de a te apropia de obiectivul Sinelui tau Divin? 
 Cum ai putea sa te aliniezi cu Sinele pentru a nu mai merge in alta directie decat cea pe care el(TU) a(I) propus-o?
Cum ai putea sa accepti sa inveti virtutile care te apropie de Esenta Divina. (Dumnezeu) fara sa te mai opui si, ca urmare, fara sa te supui suferintelor?
La aceste intrebari, imi propun sa-ti raspund, in mod specific problemelor pe care tu le traiesti. Pentru ca desi, la nivel colectiv avem acelasi tip de invataturi, este necesar sa intelegi tu, care sunt invataturile tale individuale pentru a vindeca rana.
 Doar cand iti intelegi lectia si darul, esti dispus, sa ierti si sa mergi mai departe pe linia trasata de Sinele tau. Altfel, te invartesti in cerc, fara a reusi sa inaintezi. Toti iti spun sa ierti, insa nimeni, nu iti spune cum! Toti iti spun sa accepti o situatie inconfortabila din viata ta, dar nimeni nu iti spune, cum. Toti iti spun sa-ti iubesti dusmanul, dar nimeni nu iti spune, cum.
Facem impreuna toate aceste lucruri, in masura in care Sinele tau iti va permite, folosind tehnicile THetaHealing invatate la cursurile baza si Avansat. De aceea, este important ca tu sa detii certificatele de baza si avansat pentru a participa la acest curs REVELATOR.

Acesta este scopul cursului DIG DEEPER!

Dezvaluirea lectiei de viata!

Desi este un curs foarte puternic, care iti va dezvalui cele mai importante lectii de viata, pretul pe care tu il vei plati este aproape neinsemnat. 
In plus de revelarea lectiei, primesti si un certificat de practicant Dig Deeper, lucru care iti va da calitatea de a-i ajuta pe semenii tai sa-si inteleaga lectiile de viata. Ce  dar imens!!! Ce recompense frumoase te asteapta! Cu fiecare suflet eliberat, tu esti recompensat de Gratia Divina! 
Cursul dureaza 2 zile, sambata si duminica si se desfasoara in zilele de duminica si luni,  21-22 Aprilie
Programul este 10-18 in ambele zile.
Te astept cu drag si abia astept sa descoperim impreuna motivul pentru care esti aici in acest timp, corp, familie, popor.
                  
INSTRUCTOR:  Georgeta Sultan - Instructor certificat THInK

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Georgeta.Theta   

SITE: www.healing.ro

telefon 0773993917

mail sultan@georgeta.info

  • Practicant ThetaHealing din 2008
  • Organizator cursuri Thetahealing in Romania 2009
  • Certificat instructor Baza, Avansat, Manifestare si Abundenta - Roma 2011,
  • Dig Deeper -Tokyo 2015, Jocul Vietii - Atena 2015
  • Creste-ti Relatiile - 1. Partenerul tau si Tu   &  2. Creatorul si Tu -  Cancun Mexic Ianuarie 2018
 
Poti sa contribui si tu la schimbarea in lume si printr-o distribuire a evenimentului sau sa spui si prietenilor tai de eveniment.
 

Si pana ne vom intalni, Dumnezeu sa te tina cu blandete in palma Lui!

Multumesc !!!

Event ID:2071

Leave a Reply