Access Facelift ™

Access Facelift ™

Access Energetic Facelift ™

Bucuresti 17 Decembrie 

Access Energetic Facelift ™ este o tehnică unică care include mai mult de 30 de energii distincte care invită structura celulară a feței și corpului să se schimbe. Aceasta consista in utilizarea multiplelor frecvente care restabilesc fluxul natural al energiei în și în jurul corpului, facilitând eliminarea blocajelor în câmpurile de energie sau în punctele stagnante, de obicei, cauzate de emoții și de stres pe termen lung.
Cu energia care curge în organism, mușchii încep să se relaxeze și pielea începe să întinerească. Persoanele care au primit acest proces energetiv au spus că este ca si cum ar fi primit un lifting la propria viată, mai multă energie, stabilitate și claritate.
Ce veți obține de la acest curs:
manual, inclusiv toate diagrame, facilitări verbale,
iar la finalul cursului veti primi certificatul internațional pentru Practician care vă va permite de a practica Access Energet Facelift ™ oriunde în lume imediat dupa terminarea cursului Imbracati-va cu haine confortabile.
Nu sunt conditii de participare Durata 8 ore.
Investiție: 750 RON
Gratuit pentru copii și adolescenți pana la varsta 15 ani. 50% reducere pentru tineri între 16 și 18 ani și pentru cei care repetă clasa.
 
Rezultate remarcabile după tratamentele Access Energetic Facelift ™:
- reducerea în general a ridurilor;
- strălucirea pielii;
- îmbunătățirea vederii;
- tonicitatea mușchilor faciali și a pielii în general;
- rezultate excelente au fost observate pentru persoanele cu pareză, ticuri nervoase, amorțeală a țesuturilor oriunde în organism;
- vindecarea / inversarea proceselor cicatriante;
- viața ta poate arăta mai frumoasa decât ți-ai imaginat vreodată.
- o stare de spirit mai usoara
- Întărește încrederea în sine
- sentimentul de "ridicare", tonificare in tot corpul, inclusiv a sanilor
- somn mai regenerant
- stabilizator muscular .... și mult mai mult.

Învățand să practici Access Energetic Facelift ™ iti vei oferi șansa de a primi acest minunat tratament facand schimb gratuit cu colegi oriunde te-ai afla in lume.Cum poate fi chiar mai bună decât asta?

Locatia este anuntata celor inscrisi

Clasa va fi facilitata de Magda Arama BF, AFF Access Consciousness™ 
Magda Arama Naturopatia vibrationala, practician si facilitator Access Bars™, Practician si facilitator Access Energetic Facelift™, practician Procese de Corp Access Consciousness™, Reflexoterapia plantara , Terapeut independent biorezonanta magnetica Ondamed, Unic formator de biorezonanta magnetica Ondamed in Italia, Consultant pentru un stil de viata sanatos.  Mai multe despre Magda AICI

Event ID:2194

Leave a Reply