De ce trei cursuri?

Pachet trei cursuri 1500 ron

Baza

Avansat

Dig Deeper

Tehnica ThetaHealing a schimbat modul de gandire si abordarile multor oameni. Pe langa faptul ca este o metoda simpla, este si eficienta. Acopera aproape orice arie din viata noastra. Datorita ei putem face vindecari fizice instantanee, in cazul unor afectiuni usoare, cum ar fi o durere de dinti, de cap, de muschi sau de oase. Multe persoane au facut si vindecari ale unor afectiuni mai complexe. Tehnica ThetaHealing, a aparut acum 20 de ani, ca urmare a vindecarii instantanee a cancerului fondatoarei, cand femurul i-a revenit la dimensiunea initiala, instantaneu, conform istorisirilor Viannei Stibal, din Cartea ThetaHealing. De atunci si pana acum sute de mii de oameni folosesc cu succes aceasta metoda de vindecare emotionala, psihologica si fizica. Vianna Stibal a format mii de instructori care predau in aproape toate tarile din lume aceasta minunata tehnica. Si in Romania exista din ce in ce mai multi traineri certificati de Vianna Stibal.

Printre primii Traineri din Romania se afla Georgeta Sultan, care a obtinut certificarea in 2011 la Roma. De atunci si pana acum, a predat in multe orase din tara peste 200 de cursuri. Cursurile sunt structurate in mai multe module. Georgeta Sultan, ne ofera intr-un pachet, primele trei module (baza, avansat, sapare profunda sau Dig Deeper) in decursul a trei weekenduri din lunile octombrie si noiembrie, in BUCURESTI SI CONSTANTA.

La sfarsitul celor de weekenduri oricine participa, reuseste sa faca vindecari emotionale si fizice.

La sfarsitul fiecarui modul primesti un certificat de practician ThetaHealing corespunzator modulului ( Baza, Avansat, Dig Deeper). Acest certificat, iti da dreptul sa practici terapia in orice tara din lume, dupa ce te atestezi in functie de legislatia tarii respective.

In Romania, organismul care iti elibereaza atestatul de libera practica este Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara/Alternativa din Romania.

Mai multe despre cursuri, tematici, preturi, date, pachete, tehnica si instructorul Georgeta Sultan, afli pe site -ul www.healing.ro

 

 

About Author

Leave a Reply