Copiii indigo

Esti un copil indigo? Daca ai mai mult de jumatate din aceste caracterizari, probabil esti unul dintre ei.

 1. Ai o vointa puternica
  Esti o persoana pasionata care face tot ce este necesar pentru a-ti atinge obiectivele si visurile. Chiar daca ceilalti te critica si nu te sustin, tu continui sa mergi inainte.
 2. Esti un suflet batran
  Te simti ca si cum ai trait multe vieti si posezi o intelepciune pe care ceilalti de varsta ta, nu o au inca. De copil, ai fi putut sa te comporti ca un batran sau ca o femeie grijulie, si ca adult ai o viziune profund spirituala si filosofica asupra vietii.
 3. Esti un ganditor liber
  Nicio credinta sau idee nu este prea sfanta, astfel incat, tu sa nu o diseci sau sa o respingi. Preferi sa gandesti cu mintea ta, mai curand decat, sa urmezi turma. De copil, a pune la indoiala, este totul pentru tine.
 4. Esti un nonconformist incapatanat.
  De copil sau adolescent, ai fi putut fi considerat neascultator. Ca adult, nu reusesti ica sa suporti sa fii inchis in cutiuta si controlat de altii. Ca un nonconformist incapatanat, preferi sa-ti gasesti propriul adevar si sa-ti fortezi propria cale.
 5. esti un pasionat in cautarea adevarului.
  Adevarul pentru tine este cel mai important. Tu incerci intotdeauna sa distingi adevarul si realitatea din minciuna si inselatorie. Cand esti in apropierea celorlalti, poti intelege imediat cand cineva minte sau ascunde ceva. Chiar daca adevarul face rau, il onorezi deasupra oricarui lucru. Preferi sa suferi pentru adevar decat sa fii fericit crezand in minciuna.
 6. Esti perspicace si inteligent
  Daca poti vedea si intelege chestiuni legate de umanitate si viata pe care mare parte din oameni nu le percep. Capacitatea ta acuta de perceptie iti permite sa descoperi adevaruri ale conditiei umane si cum sa-i ajuti pe ceilalti prin analiza.
 7. Esti foarte intuitiv
  Perceptia ta puternica te face foarte intuitiv. Deseori, e posibil sa intuiesti cea mai buna cale de actiune si sa cunosti secrete sau ce ascund ceilalti.
 8. Vrei sa schimbi lumea.
  In profunzimea inimii tale simti o forta motrice pentru a acrea o schimbare pozitiva pe aceasta planeta. Stii ca destinul tau este sa distrugi vechi paradigme si sa creezi altele noi. Tot ceea ce nu este aliniat cu scopul tau interior se dizolva rapid in favoarea deciziile bazate pe suflet.
 9. Esti empatic si compatimitor.
  De fiecare data cand vezi sau auzi despre violenta, distrugere si cruzime, simti tristete dar si furie. Nivelul ridicat de empatie si compasiune te face adeasea sa te lupti cu depresia si anxietatea.
 10. esti un lider care provoaca schimbare schimbare.
  De cand erai mic ai gravitat inspre lidership. Ai putea sa consideri dificil sa lucrezi in echipa sau pentru altii si sa functionezi mai bine cand esti la comanda sau sa lucrezi doar pentru tine. Gasesti ca e dificil sa fii obedient autoritatii, mai cu seama cand e corupta, ilogica sau depasita. Ai vrea sa oferi modalitati mai bune, mai intelepte, mai sanatoase de a trai viata, ceea ce te face un batran spiritual.
 11. Esti un idealist.
  Ai asteptari mari de la tine si de la ceilalti oameni. Desi idealismul poate fi o trasatura pozitiva, poate aduce si dezavantaje, cum ar fi critica excesiva sau exigenta. In acelasi timp, idealismul te ajuta sa te straduiesti sa faci cel mai bine pentru ceilalti si planeta.
 12. ai o personalitate solitara/autonoma.
  Ca un spirit liber, nu-ti place sa fii franat de niciunul si de nimic. Gasesti ca este dificil sa fii printre multe persoane si deseori preferi sa petreci timpul in propria companie. Ca iubitor al autonomiei tale te bucuri de solitudine si de intuitia pe care ea o poate aduce.
 13. Esti creativ.
  Mintea ta nonconformista iubeste sa se exprime prin arta si creativitate. Fie ca este vorba de desen, dans, muzica, scris sau orice alt mestesug prin care sa te exprimi.
 14. Esti atras de spiritualitate mai curand decat de religie.
  Pentru tine spiritualitate inseamna a te indragosti de mesaj iar religie, de mesager. Esti atras de adevar in forma sa pura, nu diluat de dogme sau invataturi fundamentaliste. Daca ai dubii ca ai putea fi un copil indigo, aici iti poti face testul https://lonerwolf.com/indigo-child-test/

About Author

Leave a Reply