Concepte ThetaHealing®

 • 7 Planuri de existenta

  Cele Șapte Planuri oferă teoretic posibilitatea de a înțelege cum și de ce funcționează lumea la nivelurile fizic și spiritual și ce legătură are acest lucru cu noi.

 • Cine e Vianna Stibal?

  Numele meu e Vianna. Sunt fondatoarea a ceea ce astazi se numeste Theta Healing. M-am nascut cu... o mare capacitate intuitiva, chiar daca la inceput nu ma gandeam ca o s-o folosesc pentru a vindeca.

 • Darul Binecuvantarii

  Unul din darurile care ne-au fost transmise din traditia anticilor esenieni este un cod verbal care ne da oportunitatea sa infruntam cu gratie experientele de viata care ne ranesc profund. Acest cod, oarecum ascuns in vremurile stravechi , iar in timpurile moderne , de cele mai multe ori neinteles, este cunoscut ca darul Binecuvantarii. Prin darul binecuvantarii ni se cere sa admitem ca posibilitate ca fiecare eveniment care se desfasoara in lumea noastra, in viata noastra, in prezenta noastra i

 • Fragmente de suflet

  Va ganditi inca la o relatie de dragoste de acum 10 ani? Puteti inca sa aveti cu voi un fragment de suflet de la acea persoana.

 • Liberul arbitru, co-crearea si observatorul

  “Liberul arbitru e convingerea ca umanitatea are puterea de a lua propriile decizii. Conotatia spirituala a liberului arbitru da persoanei autoritatea de a se conecta cu ceea ce percepe ca Dumnezeu - Creatorul.