Caderea in gol


Am intalnit persoane la cursurile ThetaHealing Baza care parcurgand traseul mental de accesare a undei theta in stare constienta, au resimtit ameteli sau au activat frica de cadere in gol sau de intuneric atunci cand se aflau imaginar in spatiile intunecate.

🧠 In cele mai multe cazuri, exista memoria unui fapt petrecut in realitatea persoanei, ori in perioada intrauterina, cand mama cu copilul in pantec a cazut de pe o scara sau s-a impiedicat pur si simplu, temandu-se pentru viata fatului, teama resimtita de copil ca fiind o amenintare a propriei vieti. Ori s-a petrecut in perioada copilariei timpurii:
👦Mama tinea copilul in brate pentru ca doar acolo era linistit si il scapase de cateva ori, adormind ea insasi rapusa de oboseala.
👨‍🦲Situatii in care copilul infasat strans, cum se practica pe vremuri – 20-30 ani in urma – cade din pat, resimtind imposibilitatea de a-si extinde bratele, gest automat, integrat in sistemul omului de supravietuire.
👶Memoria unei caderi in groapa sapata proaspat in anii copilariei, eveniment amplificat in mintea subconstienta a copilului de discutiile si scenariile ingrozite si prelungite in timp ale adultilor din preajma lui in acel timp, invinovatirile si acuzatiile. ( „dacar ar fi cazut pe cazma, era mort acum”, „daca nu-l auzeam”, „daca…”, etc.). Aici este asociat si intunericul, ca de altfel si in cazurile scaparii din brate ale bebelusului in cazul in care acestea se intamplau noaptea.
🛠🛠Instrumentele ThetaHealing sunt folositoare pentru extragerea acestor memorii, frici, traume. Acestea ar putea fi: eliberarea amintirilor fluctuante, vindecarea copilului din pantec si efectiv extragerea fricii, a spaimei asociate cu caderea sau intunericul., toate acestea fiind energii blocate de subconstient pentru a proteja individul de ulterioare situatii asemanatoare.
🤬🤬De asemenea, judecatile referitoare la cei implicati in evenimente, cei considerati responsabili, pot fi vindecate. In consecinta, persoana care acuza aceste frici este eliberata de ele. 📖🖊Aici gasesti cursuri unde poti invata metoda ThetaHealing: http://www.healing.ro/cursuri-programate/

About Author

Leave a Reply