dezvaluirea lectiei de viata.

Cursul ThetaHealing DIG DEEPER Dezvaluirea lectiei de viata. Care sunt invatamintele pe care ar trebui sa le intelegi din faptul ca ai o boala? Sau traiesti un faliment sau o separare? Cum ai putea sa inveti lectia din acea situatie neplacuta?  Eu as zice, cum ai putea sa-ti reamin

Citeste mai mult
De la resentimente la compasiune

Va povestesc un exemplu de resentimente: Protagonista noastra are un frate cu 5 ani mai m

Citeste mai mult

De cate ori ai simtit ca vrei sa fii special ca sa te simti iubit? De cate ori ai resimtit aceasta nevoie  in anii copilariei? Poate aceasta poveste iti va reaminti... "Cand aveam 3 ani s-a nascut fratele meu, primul baiat din familie. Eram deja trei fete, celelalte doua fiind mai mari decat mine cu 10, respectiv  12 ani. Pana la aparitia lui in familia noastra eram printesa familiei, eram universul mamei mele. Odata cu venirea lui, am pierdut "tronul", mama indreptandu-si atentia asupra frat

Citeste mai mult

- Imi place ordinea, ma simt bine cand e ordine si curatenie, insa urasc, sau ma rog, imi displace sa o fac? Astfel ca, de cele mai multe ori este dezordine in jurul meu.

Citeste mai mult

In preajma mea un partener devine furios. In preajma unui partener furios, eu imi exprim senzualitatea. Pentru mine nu exista senzualitate fara frica. Deci nu voi fi atrasa de un barbat calm pentru ca nu-mi trezeste interesul. Si astfel, se petrece acest cerc vicios.

Citeste mai mult

M-am intrebat mereu de ce barbatii sunt fara inima? De ce barbatii sunt interesati doar de sex? Pentru ca mintea si inima mea de fetita respinsa si maltratata de furia si nefericirea propriei mame, au folosit ca model de viata trairile si spusele unei alte femei maltratate si furioase, maica. Am inchis cu lacate masive in interiorul meu, tot ceea ce am decodificat atunci cu inima mea micuta si dornica de iubire si cu mintea mea lipsita de experienta.

Citeste mai mult