Am intalnit deseori la persoanele cu care lucrez situatii in care au constat ca simt iubirea sau li se acorda mai multa importanta atunci cand ies dintr-o relatie. Iar acest simtamant pare ca le-a urmarit existenta. Pe parcursul relatiei partenerului parea ca i se cuvine atentia si interesul persoanei, in timp ce aceasta nu percepea ca i se

Citeste mai mult

Asta ca sa nu mai dai vina pe altii, parinti, frati, prieteni, societate ci chiar sa le multumesti pentru ca te-au ajutat sa inveti prin oglindirea cu ei, ceva bun! DACA ai invatat!

Citeste mai mult

Ce spui de asta? Poate fi o invatatura? Vibreaza in tine ca un adevar sau nu? Te infurie sau te poarta catre reflectie? "Nedreptatea este lucrul cel mai drept care ti se poate intampla!

Citeste mai mult

Această creatură emblematică de foc, capabilă să se ridice maiestuos din cenușa propriei distrugeri, simbolizează, de asemenea, puterea rezilienței, capacitatea inegalabilă de a renaște mult mai puternic, curajos și luminos.

Citeste mai mult

Esti un copil indigo? Daca ai mai mult de jumatate din aceste caracterizari, probabil esti unul dintre ei. Ai o vointa puternica Esti o persoana pasionata care face tot ce este necesar pentru a-ti atinge obiectivele si visurile. Chiar daca ceilalti te critica si nu te sustin, tu continui sa mergi inainte.Esti un suflet batran Te simti ca si cum ai trait multe vieti si posezi

Citeste mai mult